Mai­Kupon

Az Ön kezeit is megviseli a hideg és szeles téli időjárás? Kézbőre száraz vagy repedezett emiatt? Varázsolja újra bársonyossá bőrét! Paraffinos kézápolás ajándék arcmasszázzsal most 2200 Ft a Mammut bevásárlóközpont közelében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőr ápolására tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A paraffinos ápolás (virágviasz mély meleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja és vitaminokban gazdaggá teszi kézbőrét! Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. Kezei és körmei most ismét ápolt és igényes külsőt kapnak.


A kupon most tartalmaz egy 20-25 perces relaxáló arc- nyak és dekoltázs masszázst is hogy ne csak kezei, hanem arcbőre is üdévé váljon! A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik.

 

Különösen fontos téli hideg napokon a kéz védelme. Az egyik leghatékonyabb megoldást ilyenkor a rendszeres paraffinos kézápolás jelenti. A meleg, lezárt felület elősegíti a gyógykrémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.
A szépen ápolt kéz, önbizalmat mutat és figyelmet követel! A paraffinos kézápolás mellett a kuponnal Ön jogosult egy 20-25 perces relaxáló arc- nyak és dekoltázs masszázsra is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez telefonos egyeztetés szükséges, a kupon lejárata előtt legalább 1 héttel (2012. március 22-ig!) A szolgáltató telefonszáma: (06-20) 343-1331, keresd Ágit! A szalon pontos címe: II. kerület. Budapest, Fillér utca 1.-Szépség Sarok. Sarok (Csak hajvágó fodrász szalon mellett található!)

 

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretnél, eltérni akkor azt a szolgáltatóval a beváltás előtt 24 órával le kell egyeztetni. Amennyiben ez nem történik meg akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SzépségSarok - Arc és Testkozmetika
Cég
Ferencz Ágnes
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Fillér utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére