Mai­Kupon

Az országutak rád várnak! Belvárosi iskolában tantermi 7 alkalmas oktatás + elsősegély tanfolyam 48.000 helyett 9.900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Autót vezetni a mai világban alapkövetelmény, a jogositvány megszerzése azonban ma már nem számit luxusnak. Az ATILOS autósiskola most szuper áron szerezheted meg ezt a tudást elméleti-tantermi 7 alkalmas, kis csoportos oktatás + 1 napos ELSŐSEGÉLY tanfolyam keretében.Elmélti pótórál INGYENESEK.
A belvárosban levő ATILOS iskolában elsajátíthatod a vezetés tudományát, most hihetetlen akciósan. A kupon mellé orvosi alkalmassági vizsgálat vehető igénybe kedvezményesen. Plusz a gyakorlati vezetésből is kedvezményt biztosítunk. 

Orvosi alkalmassági vizsgálat akár beiratkozáskor azonnal kedvezményesen 6500 Ft.
A sikeres vizsgához szükséges tansegédletek: kresz tankönyv-jegyzet, kresz oktató dvd film, valamint az összes tesztkérdés ami a vizsgán előfordulhat 2000-2000 Ft.
-Gyakorlati képzés óradíjából 30 % kedvezményt adunk. Igény esetén a gyakorló autókban kamera van felszerelve, amely pendrive-on akár haza is vihető az órai teljesitményed ujbóli megnézésre. Ez leröviditiheti a tanulási időt, és a hatékonyságot viszont növeli. Így az esetleges pótórák száma jelentősen csökkenthető. Gyakorlópályáink a város minden pontján !


A képzés tartalmaz: elméletet, baleseti szituációs lehetőséget, korlátlan gyakorlási lehetőséget nyújt, amely nagyon hatékony. A pótórákon a korlátlan gyakorlás ingyenes.

Milyen jó lenne, ha a családban bármi váratlan baleset, rosszullét bekövetkezik azonnal tenni tudnánk valamit, hogy megmenthessük esetleg az életét is hozzátartozónknak, barátunknak.

Hisz lehet, hogy a családtagunk félrenyel, fuldoklik és ha ismerjük a "Heimlich féle műfogást " amihez csak a 2 kezünk kell , máris megakadályoztuk a végzetes bajt, a fulladást. A tanfolyamon a csecsemő és gyerekkorban fellépő FULLADÁSOS HALÁL elhárítását is oktatjuk. Kitérünk a BÖLCSŐHALÁL esetén lévő azonnali teendőkre. Hogyan győzzük le a pánikot, ha baj éri a család szemefényét? Ha a kisgyerek megkóstolja a hypót, a nagyi szívgyógyszerét, apa whiskyjét? Mi a teendő ha belepisil a konnektorba? Vagy megcsúszik a vizes kövön, ELTÖRI A LÁBÁT, hogyan rögzítsük. Lehet, hogy INFARKTUST kapott a nagypapa mi tévők legyünk. Ilyen és hasonló esetekre szolgál, ha CSAK "ÖNMAGUNKÉRT" végzünk el egy elsősegély tanfolyamot

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061-3383193 vagy 20-3309119

H-P: 10-17

A megvásárlás után 2 héten belül regisztrálni kell emailben  info@atilos.hu, vagy telefonon 061 3383193, 0620/3309119

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atilos iskola
Cég
HORUS Szerv Közv KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére