Mai­Kupon

Kategóriák

Az ünnepek alatt összementek a ruháid? Dolgozd le a felesleget rádiófrekvenciás zsírbontással! 6 alkalom most csak 6.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szabadulj meg az ünnepek alatt felszedett zsírpárnácskáktól! 6 alkalom rádiófrekvenciás zsírbontás (30 perc) + kardióedzés (20 perc) és már el is felejtheted a ragaszkodó felesleget!Hölgyeim, szerintem mindnyájan érintettek vagyunk a narancsbőr kérdésében. Ki kevesebb, ki több gödröcskével éli mindennapjait…egyeseket kevésbé, míg másokat kifejezetten frusztrál a dolog…de az biztos, hogy a figyelem, s ezáltal a kutatások, innovációk központjában áll a cellulit elleni harc. Az emberi test bizonyos részei – comb, fenék, csípő – egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. A jelenség alapvetően feminin vonatkozású, de az ösztrogén jelenléte, a genetikai adottságok meghatározó szerepe folytán Urak esetében is valós problémát jelenthet. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amitől anyagcserezavarok lépnek fel. Az összetapadt zsírsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak és a laza kötőszöveten könnyen átnyomódnak, így láthatóvá, tapinthatóvá válik a paplanhatású bőr.

Rádiófrekvenciás zsírbontás: A kibocsátott rádiófrekvencia a mélyben fekvő szöveteket stimulálja, egyenletes hőt termel a kisebb ellenállású zsírszövetekben, ami fokozza a vér- és nyirokkeringést, segíti a rostok feszességét, fokozza a sejtek természetes kollagén termelését, ami egy kategóriákkal feszesebb, teltebb bőrt eredményez.

Kardió gépek: A cardio vagy kardio szó előtagként azt jelenti, hogy a szívvel kapcsolatos. Testmozgás kapcsán jelzőként is használjuk, mint pl. kardio edzés vagy kardio gépek, ami a szív teljesítményét növelő mozgásokra utal. Ez a mozgás aerob edzés, mely során a testmozgáshoz (izommunkához) szükséges energia előállítása nagy mennyiségű oxigén felhasználásával történik.
A szervezet a rendelkezésére álló energia-tartalékokat (szénhidrátok és zsírok) oxigén segítségével égeti el, s így biztosítja az izmok számára szükséges energiát. Szalonunkban egy nagy teljesítményű futószalag, valamint egy totális kényelmet biztosító háttámlás kerékpár segítségével biztosítjuk Vendégeinknek az effajta mozgás élményét.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Telefonos bejelentkezés szükséges: (30) 685 1266; (70) 292 8230

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Body Factor Testformáló Szalon
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Marek József utca 36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére