Mai­Kupon

Azonnali bőrmegfiatalítás. Azonnal látható Ráncfeltöltő kezelés. Csoda csomag! Svájci módszerrel, Svájci hatóanyagokkal, Orvosi szérumokkal.Tű nélküli mezoterápiával + mikrodermabrasio + ultrahang: 19 500 Ft helyett 4 700 Ft - ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egész arcon és szemkontúron. Egy kuponnal kezeljük fiatalítjuk, a nyak és dekoltázs részt is. Tűnélküli mezoterápiával tiszta orvosi szérum koktéllal arcon és szemkontúron. Argirelin ( Botox ) Őssejt , Organikus Silicium/ Gluthation , B vitamin comlex, glycol acid  ( a koktélt bőrdiagnosztika alapján készítjük el, ami az Ön bőrének a legmegfelelőbb ) Microdermabrasion ( gyémántfejes ) bőrcsiszolás / Hydroabrasio, Ultrahang kezelés  Hyaluron hatóanyaggal.A kezelés menete:

- bőr alapos letisztítása tejjel + tonikkal

- smink esetén speciális sminkleoldót is használunk

- bőrdiagnosztika ( ez alapján készítjük el  a tiszta orvosi szérumokból a koktélt )

- a bőr lefertőtlenítése

- mikrodermabrázion gyémántfejes bőrcsiszolás vagy

  Nagyon érzékeny capillaris, hajszálerek estén a mikrodermabráziont felcserélhetjük hidroabrázio vizes kíméletes bőrcsiszolásra.

- mezoterápiás kezelés az egész arcon és szemeken is, 2 ml. Tiszta Orvosi szérumot

juttatunk a bőrbe

- Ultrahanggal hyaluronsav hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe bejuttatása

- befejező krém amit bőrtípusnak megfelelően választunk ki 100%-os bió krémek közül.

MIKRODERMABRÁZIÓ:

Bőrcsiszolás gyémánttal, sejtmegújító kezelés

Pigment foltok halványítása, ráncok csökkenése, kiváló hegek, tág pórus, tisztátlan faggyús bőr kezelésére is.

Bőrünk hidratáltabb bársonyosabb lesz. Továbbá előkészítjük a bőrt a következő lépéséhez hogy sokkal nagyobb mennyiségű hatóanyagot  képesek legyünk mélyebbre bejuttatni.

 

Hidroabráziós kezelés:

Vízsugaras  hámlasztás. Eltávolítja a vastagabb elszarusodott hámréteget is. Mélyen tisztítja a pórusokat, hidratáló kezelés is egyben, mivel gyógyvízzel kezeljük a bőrt. Megnő az oxigénfelvevő képessége, beindul a természetes anyagcsere folyamatai, a vérkeringés

Nobel-díjjas Mezoterápia:

A tű nélküli mezoterápia eljárás más néven egy elektroporációs eljárás, mely lehetővé teszi, hogy

Kellemetlen TŰSZÚRÁS NÉLKÜL a sejtmembrán csatornák  megnyitásával az orvosi tiszta hatóanyagok közvetlenül a sejtbe jussanak be. Az orvosi analitikai hatóanyag sterilek, melyek optimális koncentrátumban pontosan a problémás területek célozzák meg, egészen a bőr mély rétegeibe a bőr alatti kötőszövetekig jut el. Már egy/  első kezelés is azonnal látványos!

Az eljárás felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki!

Ultrahang

Az elektrokezelések folyamán, mint pl. az ULTRAHANG, (az emberi fül számára hallhatatlan, magas frekvenciájú hanghullám) olyan rezgéseket vált ki, amelyek serkenti az életfolyamatokat, aktiválja az anyagcserét, s teszi lehetővé, hogy a különféle krémek, vitaminok és egyéb hatóanyagok jobban felszívódjanak.A kozmetikában és orvosi kezelések folyamán alkalmazva - lehetőség nyílt rá, hogy különleges és egyedülálló hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe a kötőszövetekbe bejutassuk.

Botox gumimaszk-al fokozhatjuk a kezelést, amit 50% feláron kínálunk vagyis 1,500 Ft. feláron van mely a facelift hatást azonnal növeli. Az teljes arcra és szemekre is felkerül, majd 15-20 perc elteltével egyben gumiként húzható le. 

Három kezelés megrendelése esetén a felhasználási időt egy hónappal meghosszabbítjuk. Több megrendelés esetén a kezelést 10-14 naponta ajánljuk megismételni.

Kúra esetén a hosszabbtartó eredményt tudjuk elérni és természetesen nagyobb hatás, illetve hosszabb időre tudjuk a bőröregedési folyamatát késleltetni.

 

Szolgáltatóról, szalonról:

10-15 éves gyakorlattal és díjnyertes kvalifikált szakemberek várják megszépülni vágyó vendégeiket gyógyteákkal, kávéval. A szalon tulajdonos 15 éves gyakorlattal rendelkező kozmetológus, kozmetikus, sminktetováló, sminkmester.

14 éves külföldi  ***** nevezetes Spa Hotelek referenciával és külföldön oktatási referenciákkal, számos Svájci Diplomákkal, Oklevelekkel rendelkezik.

A kezeléseket a szalon kvalifikált munkatársai a tulajdonos által betanított  svájci módszerrel végzik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30  9611030

Időpont lemondását kérjük min. 24 órával megelőzően jelezze, ellenkező esetben a kezelést elveszíti. Késés esetén, a kezelés idejét kell lecsökkentjük, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni.

Nyitva tartás:

Hétfő, kedd, csütörtök: 10.00 – 18.00 -ig

Szerda és péntek.        10.00 – 20.00 –ig

Szombat:                        9.00 – 14.00-ig

Unisex Szépségszalon
 
1201. Budapest, Török Flóris u. 63.

Könnyen megközelíthető Bkv és gépkocsival egyaránt. Ingyen parkolás a szalonnal szemben !

51 ,52 villamos megállók a közelben , 35 , 23 , 23 E , 66 , 66 E ,148 , 151-es buszmegállók pár méterre.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kunu Terézia
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris utca 63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére