Mai­Kupon

Baba / gyermek- és családi fotózás az Ön otthonában! 25.000 Ft helyett most mindössze 9.990 Ft-ért! Képek, melyekben a fotós szíve-lelke is benne van!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! • 120 képből álló digitális profi fotósorozat
 • 30 db szabadon választott kép retusálva
 • CD lemezre kiírva
 • a kiszállást és a mobil műterem költségét az ár tartalmazzaA fotózás menete:

Előre egyeztetett időpontban, otthonában a fotós felállítja a mobil műtermet, közben megismerkedik a  család tagjaival, hogy megteremtse a fotózáshoz a legideálisabb légkört. Együtt megbeszélik, hogy milyen ruhában előnyös fotózkodni, vannak-e különleges igények, kívánságok. A gyerekek akár jelmezbe is öltözhetnek és lehetőség van arra is, hogy többször váltsanak ruhát (kiegészítőket, jelmezt, a fényképész is visz magával).

A fényképezés alatt nincs előre megírt koreográfia, nem szükséges a gyerekeknek pózolniuk, önfeledt játék közben érdemes lencsevégre kapni őket, hisz attól lesz igazi a kép, a pillanat…

A fotózás után még a helyszínen együtt megtekintik a fényképeket, majd a fotós a 120 db képet CD-re kiírva azonnal átadja. Ezek után a családnak van ideje átnézni ismét a képeket - amelyek önmagukban is megállják a helyüket - és kiválasztani azt a 30 db-ot, amit retusáltatni szeretnének. A kiválasztott képeket elküldik e-mailben, melyeket a fotós 1 héten belül visszaküld kijavítva.

A művésznő az Ön otthonában fotóz, hogy a lehető legfelszabadultabb, a legkényelmesebb legyen a légkör, és gyermeke saját megszokott kis környezetében maradhasson, de mégis profi fotók készülhessenek róla.

A baba/gyermekfotózás speciális munka: sok türelemre, a kicsik iránti szeretetre, empátiára és kreativitásra van szükség. Gabriella évek óta foglalkozik gyerekekkel, bölcsődékbe, óvodákba hívják fotózni, ahol az évek alatt olyan rutinra tett szert, amit sehol máshol nem lehet megszerezni a profi gyermekfotózáshoz.

Amit tudni érdemes:

A fotográfus PROFI MOBIL MŰTERMI FELSZERELÉSSEL megy házhoz, mely a következőket tartalmazza:

 • fehér háttér állvánnyal (2x2 m), - 2 műtermi lámpa (a minimum helyigény 2 x 4 m)

 

 • A fotózás minimum 1 órát vesz igénybe (elő- és utómunkával ez akár 2,5 óra is lehet)

 

 • Lehetőség van arra is, hogy akár az egész család szerepeljen a képeken (max. 5 fő)

 

 • Egy kupon nem személyenként értendő, egy alkalmi fotózást foglal magába, függetlenül attól, hányan szerepelnek a képen, tehát több gyermek esetén is elég 1 kupon megvásárlása.


Ajánlott életkor: 0-10 év

A kedvezmény BUDAPEST TERÜLETÉN, az összes kerületben bárhol, illetve, Vecsés, Gyál, Üllő, Maglód, Ecser, Gyömrő, Dunaharaszti területén 9.990 Ft-ért igénybe vehető.

Törökbálint, Budaörs, Diósd, Érd, Budakeszi, Budakalász, Szentendre, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör területén felár ellenében - a benzinköltség megtérítése mellett - vehető igénybe, ami csak pár ezer Ft plusz költséget jelent.

 • A kupon többnyire csak hétköznap használható fel, hétvégén korlátozott számban!

 

 • Igény esetén PROFI MŰTERMET IS LEHET BÉRELNI Budapesten a VII. kerületben, melynek felára 3.000 Ft/óra • A RETUSÁLT KÉPEK NYOMTATÁSA felár ellenében lehetséges, melynek összege a darabszámtól és a mérettől függően változik

 

 • 1 személy csak 1 kedvezményes csomagot használhat fel és maximum 2 darabot vehet ajándékba • Időpont egyeztetés szükséges!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

Telefon: +36 20 249 7124

E-mail: gabriella.rajnai@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Rajnai Gabriella
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére