Mai­Kupon

Baba vagy gyermek vagy Családi fotózás: 40 000 Ft helyett rendkívüli akciós áron: 13 900 Ft -ért a belvárosban. Örökíttesd meg a pillanatot, ezzel a kuponnal családod összes tagját megörökítjük. Unokától a dédiig. Kisállatod is magaddal hozhatod.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az élet rövid, és hiába van tele gyönyörű pillanatokkal, amikre örökre emlékezni szeretnénk, ezek bizony gyorsan tovatűnnek. Örökítsd meg őket az utókornak. Te is gondolkodtál már azon, hogy egy profi fotóssal örökíted meg életed néhány pillanatát kisbabáddal együtt? Vagy esetleg saját magadról szeretnél első osztályú képeket? Most itt a megfelelő kupon.A kupon tartalma: 

  • stúdió háttér vagy szabadtér
  • 80 db kép (CD-re írva) 
  • 10 db retusált fotó

A műterem központi helyen, Budapest szívében, a Bazilika szomszédságában található.

Választható a szabadtéri fotózás is, nem csak a stúdió fotózás.

 

Gyermekeid hamar felnőnek, az idő gyorsan múlik el fölöttünk is. Extra, hogy akár a család legcsaholóbb, vagy legszőrösebb tagjával, kiskutyáddal, kiscicáddal, stb.- háziállatoddal együtt is megörökítjük a családi fotósorozatban a pillanataitokat. 

Szerelmesek vagytok?? A szerelem csodálatos dolog, az érzést ragadd meg, és szerezz magadnak és párodnak is örömet ezzel a kuponnal. 

A kupon azoknak szól, akik szeretnének egy generációkat átívelő közös családi vagy szerelmi képsorozatot: gyermekeikkel, szüleikkel, nagyszüleikkel, unokáikkal, vagy akár csak párban.

A fotózásról: modern technikával felszerelt műteremben, profi stúdió háttérrel történik, a képek hangulatáról és minőségéről az Artschool többéves tapasztalattal rendelkező csapata gondoskodik.

A kupon tartalma:

A fotózást követően 80 darab nyers képet kaptok kézhez cd-re írva

 ebből a 10 legszebbet retusált verzióban is, ez azt jelenti, hogy gondos utómunkák segítségével a képek legapróbb részleteit is tökéletessé varázsolják nektek.

Egy ilyen retusált képsorozat nagyszerű, és örök ajándék: szülőknek, nagyszülőknek, sőt, akár saját magatoknak is, ezzel  díszíthetitek a lakás falait a rólatok ill. a gyermekeitekről készült gyönyörű képekkel.

 

Kiknek szól ez a kupon?

  •   Szerelmespároknak
  •   Szülőknek gyermekeikkel
  •   Családokat gyermekekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel, a kedvenc háziállattal

Örökítsétek meg családotokat, szeretteiteket, hogy mindig legyen egy kép a munkahelyi íróasztalon vagy a nappali falán, ami jókedvre derít!

 

Ezzel a kuponnal akár 8-an is részt vehettek a családi fotózáson. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 

30  2019162 Mariann vagy : 70  7012943 Reni

H- SZ: 8 - 20

 

Bővebben: http://artschool.hu/fotozas

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Artschool Média
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Október 6 utca 19
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére