Mai­Kupon

Kategóriák

Bach virágterápia tanácsadás most 6500Ft helyett csak 3250Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sokszor érezzük úgy, hogy nem jutunk egyről a kettőre. Bármibe is fogunk az életünkben, ugyanazok a problémák, nehézségek követnek bennünket. Először lelki szinten jelentkeznek: rossz közérzet, depresszió, félelmek, majd átcsapnak fizikai tünetekbe, hogyha nem tanultunk a jelekből.

Egy „jelentéktelennek” tűnő álmatlanság, vagy kezdődő allergia, majd komolyabb fizikai elváltozások, melyek életünk többi területén is beindítják a lavinát.

 
Ilyenkor nem elegendő a tüneti kezelés, mert az csak időszakos tűzoltás. Ha nem foglalkozunk komolyabban a problémával, akkor csak gyűrűzik tovább. Mindenféleképpen érdemes a mélyére ásnunk, és megtalálni problémánk gyökerét. Ebben van segítségünkre a Bach-virágterápia módszere. Egy angol orvos dolgozta ki az 1930-as években, aki rájött, hogy a betegségek mögött sokkal több rejtőzik puszta fizikai elváltozásnál. Az általa felfedezett 38 gyógyító elixír segít nekünk visszaállítani testi-lelki egyensúlyunkat és megvalósítani életünkben a harmóniát, melyre legbelül minden ember vágyik. Dr. Edward Bach virágterápiás módszere az egyike azoknak az alternatív terápiáknak, melyek gyógyhatását ma már a Világegészségügyi Szervezet is elismeri és ajánlja.

Kiválóan alkalmazható:

- lelki nehézségek: bizonytalanság, önbizalomhiány, félelmek, magányosság, szomorúság, türelmetlenség stb.

- stressz-helyzetek, életkrízisek: párkapcsolati problémák, iskolai, munkahelyi nehézségek, életkorral kapcsolatos krízisek stb.

- pszichoszomatikus betegségek: asztma, álmatlanság, szexuális zavarok, emésztőszervi panaszok, bőrbetegségek, magas vérnyomás stb. esetén.

A terápia alkalmanként 60 perces gyógyító beszélgetést és egyénre szabott eszencia elkészítését tartalmazza. A virágkeverék 4-5 hétre elegendő, és napi 3x4 cseppet kell belőle csepegtetni nyelv alá. Legjobb esetben már az első keverék által is jelentős a javulás, de előfordulhat, hogy szükséges még néhány alkalom az időközben felmerült és feltárt problémák megbeszélésére és kezelésére. A Bach-virágterápia természetes, mindenféle mellékhatásoktól mentes gyógymód, mely segít kilépni a hullámvölgyből és megerősödni!

Kupon tartalma:

1 fő részére 60 perces tanácsadás + 4 hétre elegendő egyénre szabottan elkészített Bach-virágeszencia.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy e-mailen. Telefon: +36-30-383-9878 (hétfőtől – péntekig 9-21, szombaton 9-13 óráig). E-mail: puderszoba@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Púderszoba
Cég
MED UNI Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 167. 3. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére