Mai­Kupon

Kategóriák

Bambusz masszázs 60 perces: 6 990 Ft helyett 2 400 Ft-ért a belvárosban. Különleges masszázs az egzotikusat, a különlegeset kedvelőknek!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Különleges masszázs az egzotikumot, a különlegeset kedvelőknek! A masszázs az érintések egy különleges módon összehangolt formája, egyfajta "tánc a bőrön", amit érző, hozzáértő kezek járnak. Az érintés, a fogások ritmusa és technikája a masszírozott személy tudatában összeolvad, jóleső ellazulást keltve. Masszírozáskor céltudatosan alkalmazzuk a jótékony hatású érintést, hogy a szervezet kiegyensúlyozottá váljon, a fájdalom csillapodjon, a testi és lelki feszültségek pedig oldódjanak.A beolajozott testen felmelegített rudakkal dolgozunk, ami semmi máshoz sem hasonlítható különleges érzést eredményez. A lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombinálva, a mélyebben elhelyezkedő szövetekre is hatással lehetünk, így biztosított a teljes izomzat ellazulása.


A mechanikai hatás és a meleg illóolajok jótékony hatása mellett azonban a bambusz egy különleges tulajdonsággal is bír. Ami a masszázs szempontjából érdekes, hogy a bambusz szerkezete egy speciális külső sejtfalborítású anyagot tartalmaz. Ez az anyag a kovasav (szilicium-dioxid), ami egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén, amely fizikai nyomás, vagy hő változás hatására elektromos energiát generál.


Ezt a tulajdonságot piezo- és piroelektromosságnak nevezik, ami egy meleg, szinte bizsergető érzést idéz elő a bőrben. Ez a kettős hatás egyszerre érvényesül a masszázs során, ami egy egyedülálló élményt ad mindenkinek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: (06-30) 898-0498

H-P: 9-19

SZ: 9-14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kairó Masszázs Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Erzsébet krt. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére