Mai­Kupon

Bármely testrészre: végleges szőrtelenítés bérlet 50 000 ft helyett 25 000 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Foglalkoztat hogy szabadulj meg ide-oda nőtt szőrödtől? Most itt a legjobb kupon ajánlatunk, amivel az általad megjelölt testrészedről távolítják el örökre a szőröd.  Bármire beválthatod, a bajusztól a lábszárakig. Légy mindíg trendi, és ápolt! Azoknak javasoljuk ezt a kupont, akik szeretnék magukat mindíg ápoltnak érezni, és véglegesen megszabadulnának szőrüktől. Te is így vagy ezzel? A hónalj "kutya" retro, és trendi szeretnél lenni? Vagy érzékeny a bőröd, és nem akarsz a szőrtelenítéssel bíbelődni? Most ezzel a bérlettel a szőrtelenítés kellemetlen fázisaitól megszabadulhatsz a szőröddel együtt.

Az IPL végleges szőrtelenítés:

Magas energia sűrűségű, széles spektrumú pulzáló fény, mely a szőrszálakon keresztül a szőrtüszőbe jutva hővé alakul. A felszabaduló hőmennyiség hatására a szőrtüsző legyengül, elpusztul. A szőrszálakat létrehozó mátrixsejt osztódása megszűnik. A magas hő kompenzálására a kezelőfej folyamatos hűtése nyújt lehetőséget, így a túlmelegedés ki van zárva.

Az IPL kezelések hatásfokát nagyban befolyásolja a szőrszálak melanin tartalma. Fontos tényező a szőrzet és a bőr színének kontrasztja. Minél sötétebb a szőrzet, annál nagyobb hatásfokot érhetünk el, hiszen a sötét színű, magas melanin (festékanyag) tartalmú szőrzet sok fényenergiát vonz magához. Szőke szőrzetet nem tudunk ezzel a technológiával kezelni! A sikeres kezelések érdekében figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy a szőrzet növekedésének három fázisa van, melyek testrészenként eltérő időközönként követik egymást.

villanófényes szőrtelenítés ( fotothermolízis ) szempontjából számunkra az anagén (növekedő) fázisban lévő szőrzet ideális. Mivel az anagén, katagén és telogén fázisok folytonos körforgást eredményeznek, és különböző ideig tartanak, alkalmanként csak a szőrzet bizonyos % - apusztul el.

Vásárolj több kupont, légy előrelátó, ha úgy érzed, több testrészeden levő szőröktől örökre megszabadulnál.

A nyár rád vár, a bikini szezon idén sem marad el!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A bérlet a weblapon feltüntetett árakra és szolgáltatásokra váltható be.

Más kupon kedvezménnyel össze nem vonható!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4317372

Bővebben: http://szortelenites-vegleges.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Pálfi Béla Gábor
Cég
Kettő SE
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Krisztina krt. 2-4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére