Mai­Kupon

Kategóriák

Bearanyozzuk napodat! 24 karátos aranykezelés (arc letisztítása, radírozása, masszázs, aranymaszk, ultrahangos anyagbevitel) a belvárosban az Oktogonnál, most fantasztikus áron 1.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy kis kényeztetés mindenkinek jár! Aranyozd be napodat és add meg magadnak azt a kényeztetést, mely mindenkinek kijár! Most fantasztikus áron juthatsz hozzá kuponodhoz, a szolgáltatást pedig a belváros szívében az Oktogonnál tudod igénybe venni! 


Az aranymaszkos kezelés jótékony hatásai a bőrre: halványítja a pigmentfoltokat, stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgymint a sejtosztódás, kollagénelasztin, csökkenti a ráncok mélységét, feszesít óriási mennyiségű vizet tud megkötni a bőrben,méregtelenít,hidratája,puhítja a bőrt normalizálja a bőr nedvességtartalmát, gyulladáscsökkentő hatású fényvisszaverő,fényvédő hatású. Mindezeket összegezve kitűnő és látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében. Több ezer éves múltra tekint vissza az arany bőrre való jótékony, fiatalító hatása, mint ahogy az orvostudomány is széles körben alkalmazza különböző betegségek esetén és plasztikai sebészetben is egyaránt. Stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgymint a sejtosztódás, kollagén elasztin szintézis révén ránctalanít, feszesít. A bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét óriási mennyiségű vizet tud megkötni a bőrben, szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít, maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását, "bezárását". Ezenkívül gyulladáscsökkentő hatású, fényvisszaverő, fényvédő hatású. Mindezeket összegezve kitűnő és látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében.


Összetevői: kollagén, kristályok és biológiailag aktív arany, ginzeng kivonat, hialuronsav, alga kivonat, ásványi-szerves komplex, nyomelemek a sejtek képződésének elősegítéséhez, vitamin A és E.

Hatásai: A modern technika segítségével az amerikai tudósok kifejlesztették a biológiailag aktív aranyat, ami a bőr mélyebb rétegeibe jutva képes hidratálni, táplálni, serkenteni az anyagcserét, szabályozni a zsír mennyiségét, helyreállítani a bőrsejteket és kisimítani a ráncokat. A maszk rendelkezik gyulladás csökkentő hatással, kitisztítja a pórusokat és a bőr ragyogó lesz és tiszta. A maszknak nagyon gyorsan érezhető és látható a hatása. Bőrápoló és tökéletesen hidratáló és speciális hatása a zsír a szénhidrátok a fehérjék a folyadék és eletrolitek szabályozása és egyensúlyban tartása. Nem beszélve a védő hatásairól (cigaretta, UV nap sugárzása, CO2, stb). Ennek köszönhetően a bőr nagyon rövid idő alatt lesz látványosan ragyogóvá és fiatalossá válik. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 11-ig,, beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval! Bejelentkezés az alábbi telefonszámon:+36-20-320-3577, keresd Nórát!

 

A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: Budapest. 1067. Teréz körút 25 I.emelet 11. Kapucsengő: 22 Akvamarin Természetgyógyász Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Kozmetika - Oktogon
Cég
Kozmetika- Oktogon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25. 1/11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére