Mai­Kupon

Belépőjegy a Tango Latino - latin - amerikai tánc showra 2800Ft helyett csak 1400Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A műsor alap gondolata egy dél-amerikai utazás zenében, táncban, hangulatokban. Gerincét az argentin tangó adja, de érinti a kontinens jelentősebb városait, ahonnan a latin táncok származnak, éreztetve ezzel a hamisítatlan latin-amerikai hangulatot, a vérpezsdítő éjszakák, a forró érzékiség, a magával ragadó ritmusok világát. Az előadásból a nézők számára is világosan kitűnik a latin táncok közötti szoros összefonódás, és a mai legújabb irányzat, ahogyan hatnak egymásra, fuzionálnak és ez által látványosan fejlődnek.

Előadás: 2012.május 12.-én szombaton 19 órakorMindhárom táncos pár a legmagasabb szinten műveli a saját műfajtát. Ez biztosítja, hogy a műsor nem csak változatos szórakozást ígér, de egyúttal világszínvonalú produkciót láthat a közönség. Olyan előadást hoztak létre együtt, amelyben a táncosok egymás hatását erősítve jelenítik meg a latin táncok széles palettáját. A 90 perces táncelőadás zenei és képi anyaga valamit táncai bemutatják Latin-Amerika metropoliszainak nyüzsgő éjszakai életét, az ott élő népek számára meghatározó zene és tánc modern és hagyományos formáit, sok-sok színnel, érzelemmel, vidámsággal, temperamentumos dallamokkal, mély érzésekkel. A háttérképek odavarázsolják a nézőket a helyszínekre, az autentikus zenék valamint a táncosok mindent elsöprő kisugárzása, színpadi jelenléte felejthetetlen élménnyé varázsolja az előadást. Meglepetésként a sztárok mellett megjelennek vendégművészek is, akik egy-egy érdekes színfolttal gazdagítják az amúgy is színes előadást.

 

Szereplők:

 - Andrea Silvestri és Váradi Martina a jelenlegi magyar versenytánc országos bajnokai immár 4 éve. 2006 január óta táncolnak együtt. Számtalan esetben álltak az élen latin táncversenyeken, jelenleg  15. helyzettek a világranglistán.

 - Alexis Fernandez és Lamboni Anna Yumane: az erotikával túlfűtött salsa irányzatok kiváló művelői. Mindketten nemzetközileg is elismert táncosok, akik számos színpadi fellépéssel büszkélkedhetnek. Nemrég tértek haza a Mexikói Balett táncosaiként párizsi turnéjukról. Együtt fejlesztették ki méltán híres, egyedi, temperamentumos tánc stílusukat.

- Josip Bartulovic és Kulik Johanna jelenleg Magyarországon a színpadon legsikeresebb argentin tangó táncos páros, saját show műsorral és számos más előadással illetve fellépéssel teletűzdelt karriert tudhatnak maguk mögött. Műsoraik évek óta teltházas előadásokként futnak neves színházak műsorán. 10 évnyi közös szereplés után a színpadon olyan magas szintű harmóniáról tesznek tanúbizonyságot, amely minden alkalommal mélyen megindítja a nézőket elegáns érzékiségével, elfojtott szenvedélyével, vagy felhőtlen játékosságával.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A jegyek egységárasak, de helyre szólnak.
A jegyek átvehetőek az előadás helyszinén MOM Kultúrális Központ 1124 Budapest Csörsz u.18. legkésőbb az előadás kezdete előtt fél órával.
Beváltás érkezési sorrendben a jegypénztárnál történik a kupon ellenében, a kupon kiadásának napjától.
 

Előadás: 2012.május 12.-én szombaton 19 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tango Latino Produkció
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére