Mai­Kupon

Kategóriák

Belgyógyászati vizsgálat, nyugalmi és terheléses EKG, testzsírszázalék-, testösszetétel mérés, vércukor-, és koleszterin szint mérés mindössze 13.990 Ft a Budai Magánorvosi Centrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha szeretné tudni, milyen állapotban van a szervezete,mennyire terhelhető a szíve, milyen rizikófaktorokkal rendelkezik, nem tudja mennyit, mikor, és hogyan eddzen, ha nem tudja milyen pulzustartományban a legideálisabb a zsírégetés, ha nem tudja mennyit kellene fogynia, ha érdekli testének hány százaléka zsír, és mennyi az izom, ha tudni szeretné naponta hányszor, mennyit és hogyan táplálkozzon, nálunk választ kaphat kérdéseire.


Modern, elegáns, jól felszerelt rendelőben, előre egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül vehet részt a teljes körű belgyógyászati fizikális vizsgálaton, nyugalmi és terheléses EKG- n, testsúlyösszetétel analízisen, rizikófaktorok felkutatásán és így részletes információt nyerhet egészségi állapotáról, terhelhetőségéről.Mit tartalmaz a kupon? Általános belgyógyászati fizikális vizsgálat,szív-, tüdő hallgatózás, hasi betapintás, vérnyomásmérés, rizikófaktorok felmérésével, családi , és egyéni kórelőzmény felvételével, antropometriai adatok mérésével ( testsúly, testmagasság, BMI, derékkörfogat). Nyugalmi EKG vizsgálat. Terheléses EKG vizsgálat, testzsírszázalék, testösszetétel mérése. Vércukor vizsgálat, koleszterin vizsgálat. A vizsgálat időtartama vérvétellel együtt kb. 40 perc. Leletkiadás azonnal.

 

Ne feledje, ha régóta nem sportol már, testsúlyfeleslege van, ha a családjában szív- és érrendszeri betegségek előfordultak, esetleg időnként bizonytalan jellegű panaszai vannak, magasabb a vérnyomása, cukorbeteg, ha panaszmentes ugyan, de elmúlt 35 éves vagy egyszerűen biztonságban szeretné tudni magát testmozgás közben, szüksége van rá, hogy évente kardiológiai kivizsgáláson essen át!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum pontos címe: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. Bejárat a Bánát utca felől. 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 


Bejelentkezés hétfőtől péntekig 12.00-14.00 között.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére