Mai­Kupon

BELNATUR GYÖMBÉRES + ZEOLIT VULKANIKUS POROS ZSÍRBONTÁS, MÉREGTELENÍTŐ, FOGYASZTÓ TESTKEZELÉS most 10000Ft helyett 5900Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Minden nő álma a szép egyenletes bársonyos bőr, azonban már fiatal korban megjelenhet egy igen kellemetlen jelenség, a narancsbőr (cellulit), ami a felszínen jelentkező, látható és tapintható csomókban, göröngyökben nyilvánul meg. Ennek oka a túlzott zsírfelhalmozódás a zsírszövetekben és a rossz keringés, mely vízvisszatartási és salakanyag-felhalmozódási problémákat okoz.A cellulit elleni legjobb eredmény elérése érdekében a BELNATUR egy új, az eddiginél hatékonyabb, aktív összetevőket tartalmazó sorozatot hozott létre „BODYCELL” néven. A titok a különlegesen hatásos alkotóelemek egybeolvadásának kombinációja, mely csökkenti a felhalmozódott zsírt, megelőzi annak újra felhalmozódását és a bőrt még feszesebbé teszi. A kezelést ZEOLIT lávaporos méregtelenítő tekercseléssel egészítik ki, melynek élettani hatása jelentős. A zeolitpor a mérgekre erős abszorbciós hatású, emellett rendkívüli antioxidáns (szabadgyök-eltávolító) képessége tovább méregteleníti a szervezetet és segít az öngyógyító mechanizmus beindításában. Ennél fogva a zeolit és az infrakabin használata az immunrendszer erősítésében, a betegségek megelőzésében is nagyon hatékony.

A kezelés hatása:

-azonnali és tartós méretcsökkenés
-a „narancsbőr” eltüntetése
-méregtelenítés
-a zsírkiürítés serkentése
-a mikrokeringést stimulálja, ami javítja az oxigénfelvételt és táplálja az érintett
-szöveteket
- segít visszaépíteni a károsodott összekötő szöveteket, rostokat (kollagén,
elasztin).

A kezelés tartalmazza:

- 30 perc infrakabin
- Tekercselés: a vulkanikus (zeolit) oldatba áztatott tekercseket a talptól felfelé, egészen az állig feltekerik a vendégre, 30 percre egy izotermikus fóliába fektetik (tartja a hőmérsékletet). A tekercselős eljárással azonnali hatást tudunk elérni, hiszen a pólyák, akár egy porszívó, felszívják a bőr felületére kiülő nehézfémeket és a zsírszöveteket fellazítva a nyirokkeringésen keresztül megindul a zsírbontás.
- A tekercselés után BODYCELL (zsírbontó, keringésfokozó) bemasszírozása következik
- Önmelegítő, fogyasztó BODYCELL GINGER MOUSSE pakolás felkenése. Gyömbért és fahéjat tartalmaz, ami a mikrokeringést serkenti, a benne lévő tengeri só elősegíti a felhalmozódott folyadék kiürítését, a guarana mag, ami koffeinben gazdag, fokozza a zsírbontást.
- A pakolás 15-20 percig hat. A keverék magától felmelegszik és végig tartja a hőmérsékletét.
- A kezelés BODYCELL MODELLING gél bemasszírozásával fejeződik be. A zsírégető és folyadékkiürítő hatás fokozása érdekében a gélbe a következő esszenciális olajokból cseppentenek: CITROMFŰ, GERANIUM, CITROM, esszenciális olaj.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a  0620/9911903-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
101 Szépület Fiatalító Centrum
Cég
Báj-Natúr Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 101.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére