Mai­Kupon

BELNATUR VIVRECEL REVITALIZÁLÓ ÉS LIFTING KEZELÉS MÁSODIK GENERÁCIÓS NÖVÉNYI ŐSSEJTEKKEL - MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR most 18000Ft helyett 10800Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kor előrehaladtával és a stresszes életmód miatt az emberi őssejtek aktivitása lelassul, megjelennek az öregedés jelei. A NÖVÉNYI ŐSSEJTEKBEN nagyszámú olyan aktív molekula található, melyek az emberi őssejtek hatékony működését is elősegítik. Az aktivált emberi őssejtek több hatóanyag előállítására lesznek képesek, mint a szervezetben előforduló társaik. A sejtek anyagcsere-folyamatait fokozva képesek a fáradtság hatásait csökkenteni és helyreállítani az optimális energiaellátást. A VIVRECEL elősegíti a sejtmegújulást és harcol a bőr öregedését okozó tényezők ellen.

Kezelés hatásai:

A szabadgyök-megkötő, védő és energiát adó növényi őssejtek mellett feszesítő és lifting - 3D Tensor® és Spilantes Acmella kivonat-, valamint sejtvédő, regeneráló Q10 koenzim, és ödémacsökkentő, fekete karikákat eltüntető Hesperidin bioflavonoid található meg a termékekben.
A 24 órán át tartó hidratációért a TRIMOIST® Hydrocomplex, a plusz táplálásért, regenerálásért pedig a jojóba olaj (folyékony arany) felel PARABENMENTES!


1.Lépés: A bőr előkészítése
Megtisztítjuk az arcbőrt DERBAFLOR arctejjel, azt követően mélytisztítás következik BROSSAGE-zsal (szappanmentes szappannal).

2.Lépés: Peeling
BLACK MASK (feketemaszk) holttengeri iszappal leradírozzuk a bőrt és utána Marina Lotion moszat tonikkal tonizáljuk.

3.Lépés: aktív koncentrátum bevitele
A VIVRECEL BIO LIFT ampulla tartalmát az arcra, nyakra, dekoltázsra - pillangóecset segítségével - gyengéden bemasszírozzuk, felszívódásig.

4.Lépés: maszk
Az aranyport tartalmazó VIVRECEL GOLDEN FIRM MASK-ot felvisszük az arcra, mely kis idő után megszilárdul, 20-25 percig hagyjuk hatni, hogy a mélyhidratációs folyamatok is végbemenjenek, miközben a nyakra és a dekoltázsra lifting hatású VIVRECEL LIFT MASK-ot kenünk.

5.Lépés: Befejezés
A kezelést masszázzsal, a VIVRECEL HYDRALIFE vagy a VIVRECEL ACTILIFT GOLD krémmel fejezzük be a bőrtípustól függően. Az erősebb lifting hatás érdekében bepermetezzük az arcbőrt VIVRECEL AQUA LIFT-tel, a krém használata előtt.

A KEZELÉS IDŐTARTAMA: körülbelül 70 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0620/99 11 903-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
101 Szépület Fiatalító Centrum
Cég
Báj-Natúr Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 101.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére