Mai­Kupon

Beszédcentrikus egyéni vagy kiscsoportos kezdő, vagy középhaladó német nyelvóra, 4 x 1 órás bérlet: 12 000 ft helyett csak 3 500 ft-ért. Hasznos kupon: Nőnapra, vagy saját részedre.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajándékozz szeretteidnek valami igazán értékeset, maradandót! Ajándékozz nyelvtudást! Beszédcentrikus, személyre szabott német nyelvóra sok nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező, diplomás nyelvtanártól. Az általad megvásárolt exkluzív kivitelű nyelvóra kupont a megajándékozott felhasználhatja a saját tudásszintjének megfelelő, személyre szabott nyelvóráinkon.


Régóta gondolkozik azon, hogy elsajátítaná a német nyelvet? Itt egy kiváló alkalom, hogy a nyelvóra keretein belül most valódi, használható nyelvtudásra tegyél szert!

 
Elsődlegesen beszédcentrikus órák, hiszen nagyon fontos a mai világban, hogy képesek legyünk munkánk és hétköznapi életünk során is idegen nyelve(ke)n kommunikálni. 

Nyelvtani, szókincsi oktatás a jellemző, folyamatosan felkészítés saját nyelvtani magyarázatokkal, példamondatokkal, gyakorlatokkal, illetve tematikus szókincs gyűjteménnyel.

Szégyenlős vagy? A saját haladási szinteden tanulnál? Kérd a kupont egyéni oktatásban. 

Barátnőddel, vagy pároddal tanulnál? Most erre is van lehetőség! 

Légy előrelátó, vegyél több kupont!

Tanulj otthon: házhoz is kimegy az oktató- Budapest területén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos elérhetőség: 70 /5859167

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére