Mai­Kupon

Biorezonanciás kezelések saját élettani jellel + egyidejű mágnes ágyas kezelés 6000Ft helyett csak 3000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ma már sokak előtt ismert, hogy a XIX. század eleje óta komoly kutatások folynak az emberi szervezet élettani jeleinek elektromos paramétereit illetően. Ez abból a szempontból fontos, hogy így megismerhetőek lettek - milyen impulzusok váltják ki egy konkrét sejtnek a speciális tevékenységeit, pl. a sejtosztódást és a regenerációt. Ebből következtetések vonhatók le a szervezet, vagy annak alegységeinek élettani állapotára – az egészségi állapotra.A méréstechnika és a számítástechnika fejlődése az 1970-es évek közepétől lehetővé tette, hogy kvantum szinten is megfigyeljük a sejtben végbemenő változásokat. Az már régóta ismert volt, hogy a szervezet normális működése (az élettani folyamatok) a sejten belüli és a sejt közötti állomány elektromos paramétereinek a függvénye. Ugyanakkor ismeretlenek voltak azok a mechanizmusok, amelyek a biológiai rendszerek elektromágneses (EM) tevékenységét irányítják.
Amikor a sejten belüli és a sejtek közötti EM kommunikáció kísérletileg is bizonyítottá vált, akkor a klinikai alkalmazása is megkezdődött, sőt a gyakorlatban olyan összefüggésekre is fény derült, amelyeknek elméleti háttere még nem volt teljesen tisztázott. Ma már a világ számos országában napi többmilliós számban mérhetőek a szervezet saját jeleinek alkalmazásával, vagy a külső, gerjesztett elektromágneses térrel való kezelések. Mivel ez energo-informatikai szintű beavatkozás, ráadásul a saját élettani jel alkalmazásával utolérhetetlenül specifikus, ezért a biorezonancia terápiával foglalkozó szakemberek véleménye szerint rendkívül hatékony és mellékhatás mentes!
A különböző civilizációs eredetű betegségek – szív-, keringési rendszeri, emésztőrendszeri, mozgásrendszeri, idült és akut betegségek ellen a mai orvostudomány elsősorban a szintetikus vegyszerekkel próbál eredményeket elérni.
Minden kémiai anyagnak van a szervezetre káros hatása, ezért napi alkalmazásának az
életmentésen kívül nincs létjogosultsága. A szervezet saját elektromágnese jeleivel történő kezelés azonban teljesen mellékhatás mentes, nem okoz fájdalmat és bármilyen betegségben alkalmazható. Panaszával keresse szakemberünket és a közös konzultáció alapján kialakított kezelések során keressen jobbulást egészségi állapotára.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybe vehető: 2012. március 12.-től 2012. május 9.-ig
A kezelés helye: Jantra Egészségvédő Klub1085 Budapest, Üllői út 2.-4. III. em. 32. 65-ös kapukód (a lift, a lépcsőház jobb sarkában).
Ideje: minden héten kedden és szerdán 10-18 óra között félóránként.
További felvilágosítás és időpont egyeztetés:
Varga Sándor 20-956-9155

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jantra Egészségvédő Klub
Cég
F.F.G.G. Innovations Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Üllői út 2.-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére