Mai­Kupon

Bízd magad az EVAM profi csapatára:
Portré fotózás vintage stílusban ( festmény jelleg) + sminkelés + fodrász: 43 000 Ft helyett 24 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Előfordult már, hogy órákig álltál a tükör előtt, mert nem tudtad eldönteni, mit vegyél fel? Örökösen rohansz, így csak ritkán jut időd saját magadra? Esetleg mérföldkőhöz érkeztél, és úgy érzed, itt az ideje váltani? Akkor bízd ránk magad, és add át az irányítást! Egy rövid időre. Profi szakemberekből álló, mosolygós és kreatív női stábunkkal garantáltan színt viszünk az életedbe.A fotózások legfőképpen nem csak a fényképekről szólnak. Izgalmas előkészületekkel járnak, mint ruha , ékszer válogatás közösen találjuk ki melyik az egyéniségednek legmegfelelőbb, majd kezdődik az elmélet és gyakorlat.

Ez egy önbizalom építő tréning is, azoknak akik még soha nem voltak ilyenen, de titkos vágyuk teljesülhet, hogy ők is megmutathatják vagy emlékül adhatják nőiességük egy darabját, másként mint ahogy a hétköznapokban rohangálnak. Itt a tiétek a főszerep, megörökítem majd utána közösen kiválasztjuk a legjobb képeket amik retusálásra kerülnek.

A kupon tartalma:

  • 2 ruhás fotózás
  • smink
  • fodrász
  • kiegészítők ( sálak, kendők, bizsuk)
  • 150 db képből 30- 40 darab nyers amit átad a fotós
  • 3 darab fotót retusál
  • a fotózás időtartama: 1,5-2 óra


Átgondoljuk, megtervezzük, kiválasztjuk, beszerezzük, előkészítjük, felpróbáljuk, Rád igazítjuk, összehangoljuk és - végül, de nem utolsósorban - megörökítjük. Mindezt együtt, Veled. 

És hogy mi lesz a végeredmény? Te magad. Csak egy sokkal magabiztosabb, sugárzó, kiegyensúlyozottabb kiadásban.

Nemtől, kortól, testalkattól, foglalkozástól függetlenül mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a megjelenés. Azt viszont csak kevesen tartják szem előtt, hogy a jó megjelenés alapja a harmónia, külsőnk összhangja személyiségünkkel. Mit sem ér egy jónak tűnő öltözködési stílus, divatos színvilág, smink vagy frizura akkor, ha köszönőviszonyban sincs az egyéniségünkkel. Ilyen esetekben születnek a műnők vagy próbababák.

Mi nem nézünk senkit próbababának, akire bármit rá lehet aggatni csak azért, mert az a fogason jól mutat. Mi kihozzuk Belőled a maximumot, ráadásul olyan praktikus tanácsokkal látunk el, amiknek a későbbiekben is hasznát veszed. 

„A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” (Rachel Zoe)

Üdvözlünk az EVAM világában! Változz velünk Te is! :)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 06 20 9262716

H - P: 8 -21
SZ: 10 - 21

A fotózásokra hétköznap lehet bejelentkezni 10 től 14 óráig. Minimum 4 fő esetén egy napra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EVAM Fotóstúdió
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Remetehegyi út 24
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére