Mai­Kupon

Biztonságos fogfehérítés a vonzó mosolyért! Peroxid-mentes fogfehérítés, fogkő eltávolítással 80.000 Ft helyett most csak 20.000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Megjelenésünket, ápoltságunkat nagymértékben meghatározza arcunk és befolyásolja mosolyunk. A jó megjelenés egyik alapfeltétele a mosoly mögött rejlő fogsor.


Miért érdemes a rendelői fogfehérítést választania?


  • peroxid-mentes
  • nincs mellékhatása
  • nem teszi érzékennyé a fogakat
  • biztonságos eljárás
  • a kezelést szakember végzi
  • előtte ingyenes fogkő leszedést végzünk
  • egyszeri kezelés
  • 1 óra alatt visszakapja fogai eredeti fehérségét
  • nem károsítja a fogzománcotMiért fontos a fogsor elszíneződéseinek eltüntetése?


Amikor mosolygunk, fogainkat is megmutatjuk. A cigarettázás, a kávé-, teafogyasztás viszont nyomot hagynak a fogsoron. Egy elszíneződött fogsor nemcsak rossz színben tüntet fel minket, de önbizalmunkat is rombolja. A fogfehérítés célja az elszíneződések megszüntetése,  a csillogó mosoly érdekében. Vonzó mosollyal pedig magabiztosabbá válunk! Az Imperial Dantalnal ezt most Ön is kipróbálhatja!

 

Milyen eredményre számíthatunk?


Kutatások azt igazolják, hogy már egy fogfehérítés után is akár több árnyalatot fehéredhetnek a fogak. A fogfehéredés mértéke mindig az elszíneződéstől, és a páciens étrendjétől függ. A sötétebb fogak általában jobban reagálnak, és látványosabb az eredmény, mint a világosabb fogszínek esetében. Kevesebb, mint egy óra alatt eltűnnek az évek során keletkezett elszíneződések, és a hatás átlagosan két-három évig tart.

 

A fogfehérítés folyamata


A fogfehérítés kezelés abszolút biztonságos. Miután a kezelés egy úgynevezett hideg fény-nyalábbal történik, mely alacsony hőfokú, nem károsodnak a fogidegek. Mivel a fogfehérítő zselé vízbázisú, nem károsítja a fogat vagy a fog zománcát, és egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés (kupon kód megadásával) ill. a kinyomtatott kupon szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Imperial Dental
Cég
Imperial Dental Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére