Mai­Kupon

Bokasüllyedés, lúdtalp, bütyök, haránt süllyedés, térd fájás? Megoldást keres? Tudja meg az igazi okot és a talpbetét nélküli megoldást ! Most 9.000Ft helyett 2.990Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!’Dr. Mayer László Tradicionális Népi Csontkovács segít a sok embert érintő lábfej deformitások megszüntetésében. A konzultáció egy állapot felmérésből áll, valamint egy személyre szabott terápiás ajánlást tartalmaz, melynek ideje: 60 perc.
A helyes tartás alapja a láb jó statikája. Hátulról előre haladva van a sarokcsont, mely a talajra támaszkodik. Felette előtte van az ugrócsont, mely a bokaízület része. Ez már magasabban van, mint a sarokcsont. Ehhez csatlakoznak az apró lábtőcsontok, majd előre lefelé az öt darab hosszú lábközépcsont, melyeknek csak az ujjakhoz kapcsolódó vége érintkezik a talajjal, és végül az ujjak.
Ez az ív adja a hosszboltozatot, a saroktól előbb föl, majd le az ujjakig. Az öt lábközépcsont íve keresztirányban alkotja a harántboltozatot.

A csontokat feszes szalagrendszer köti össze. A saroktól az ujjakig a talpi felszínen vonulnak az izmok, melyek az ujjak behúzásáért, a talp hajlító mozdulataiért felelnek. A talp a hosszanti és harántívnek megfelelően egészséges esetben három ponton támaszkodik: a sarokcsonton és a
I. és V. lábközépcsont végén.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Aki megvásárolja a kupont jogosulttá válik 20% kedvezményre a további kezelések árából.


Személyenként 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!


Információ kérés és bejelentkezés: 'Dr. Mayer László-nál 06/20 975 1714


Cím: 1067 Bp. Teréz krt.25. I.em.11. 22-es kód

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
'Dr. Mayer László
Cég
teszt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére