Mai­Kupon

Kategóriák

Bölcsességfog húzás (klinikai műtétet nem igénylő) + fogkő eltávolítás az alsó és felső fogíven és fehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés, szájhigiéniás tanácsadás, a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben, most 63% kedvezménnyel 14 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Optimális esetben a bölcsességfogak tökéletesen illeszkednek a fogsorba és semmilyen rendellenességet nem okoznak. Előfordulhat azonban, hogy fájdalmas panaszokat okoznak, vagy gyulladást idéznek elő. Ebben az esetben fontos, a bölcsességfogak eltávolítása, annak érdekében, hogy később ne okozzon egészségügyi problémákat. Az ajánlat kizárólag csak a műtéti beavatkozás nélkül eltávolítható bölcsességfog húzásra vonatkozik.Milyen szolgáltatásokat kap a kuponjáért? 

 

 • Egy darab bölcsességfog eltávolítás.
 • Fogkő eltávolítás ultrahangos depurátorral alsó és felső fogíven.
 • Fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával.
 • Ingyenes állapotfelmérés és személyre szabott kezelési terv elkészítése.
 • Szűrővizsgálat és szájhigiéniás tanácsadás.
 • Ezenkívül minden páciens ajándék fogkrémet kap a fogászaton.

Mikor és milyen esetekben okozhat problémát a bölcsességfog?

 • Ha a bölcsességfog nem megfelelő irányba próbál előtörni – feküdhet például teljesen vízszintesen vagy rádőlhet az előtte lévő nagyőrlőre.
 • A rossz elhelyezkedésű bölcsességfog sokszor akadályozza a funkcionálisan jól működő fogsor kialakulását és ennek következtében a szomszédos fogak összetorlódhatnak, sérülhetnek, de az állcsont és az idegek is károsodhatnak.
 • A második nagyőrlő fog gyökerének károsítása (felszívódás), mely akár a fog elvesztésével járhat.
 • Amennyiben a bölcsességfog rádől az előtte lévő 7-es fogra, úgy utóbbi sokkal hamarabb szuvasodhat, hiszen a plakk és az ételmaradék jobban megtapad a rendellenes állású fogakon.
 • Az is előfordulhat, hogy a bölcsességfog teljes egészében vagy részben bent marad a lágyszövetben és/vagy az állkapocsban. A csontban rekedt bölcsességfog alattomos lehet, szörnyű idegfájdalmat idézhet elő. Jellemző tünet ilyenkor a fájdalom (ami átsugározhat a fülbe vagy a torokba), a nyirokcsomók duzzanata, a mérsékelt szájzár. Ebben az esetben a beteg nehezen tudja kinyitni a száját, vagy előfordul, hogy az összezárás sem megy a megduzzadt lágyrész miatt. Egyéb: szapora szívverés, hajhullás, kisugárzó fájdalom (fülbe, tarkótájékra, fejtető felé), ízületi bántalmak, vérképzőrendszeri problémák, prosztata- és petefészek gyulladás stb. Egyes esetekben előfordul, hogy a problémás bölcsességfog nem okoz panaszt. Viszont akár az egész állcsontot felemésztő ciszta is kialakulhat ilyenkor, mely akár az állcsont törését is eredményezheti, legrosszabb esetben akár az állcsontot érintő tumoros folyamatok is elindulhatnak. 
 • A részben előtört bölcsességfog sokkal hamarabb szuvasodik, hiszen körülményes a tisztán tartása és sem a fogkefével, sem pedig fogselyemmel nem lehet kielégítően megtakarítani.
 • Ha csak félig van kibújva, a korona magasságú íny gyulladását okozhatja.
 • A fent felsorolt esetekben a bölcsességfog  eltávolítása mindenképpen javasolt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon készpénzre nem váltható! Személyenként 1 kupon vásárolható!

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114. Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9.00-18.00 között.


Amennyiben a bölcsességfog eltávolítása komolyabb szájsebészeti és műtéti beavatkozást igényelne, akkor a szájsebészeti díj külön a helyszínen fizetendő!)

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére