Mai­Kupon

Boldog, vidám, elégedett élet? Oldd meg problémáidat kineziológiával, a Széll Kálmán téren a Szintónia Szalonban 1 kezelés 15000 Ft helyett 3990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nehézség, tanulási zavar, szorongás vagy álmatlanság? Krónikus fájdalmak, lelki terhek, megoldatlan gyász? Oldd fel és engedd el a problémákat kineziológiával, mellyel testi és lelki szinten is változtathatsz! Ez a módszer segít az önismeretben, oldja a belső gátakat és így felszabadít. A kezelés hatékonyan befolyásolja tested energiaáramlását, feloldást nyújt problémáid alól és beindítja az öngyógyítás mechanizmusát.Novák Zoltán kineziológus több éves tapasztalatával Neked is tud segíteni!

Szorongás, stressz, hangulatzavarok, depresszió, pánikbetegség, függőség és fóbia esetén, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, készség-, és képesség fejlesztésre, párkapcsolati problémáknál és beilleszkedési nehézségeknél, allergiánál, különböző pszichoszomatikus betegségeknél hatékony segítség.

A kineziológia egy alternatív személyiség-, készség- és képességfejlesztő módszer. Célja a jelen- és múltbeli stresszek feloldása speciális korrekciós technikákkal. A kineziológia a problémák és elakadások meghatározásához az izomtesztet használja. A tesztelésnél kérdéseket tesznek fel, amelyre az izmok reagálnak.

A módszer az 1960-as évekből, az amerikai dr. Georges Goodheart manuálterapeutától ered. Több irányzata létezik ma már, ezekből Novák Zoltán a One Brain technikát használja. Ez az irányzat az egyén érzelmi állapotát határozza meg tudatos, tudatalatti és testi szinten is. Feloldja a negatív élményeket és helyreállítja a test energetikai állapotát. A következő problémáknál hatékony segítség: szorongás, stressz, hangulatzavarok, beszédhibák, pánikbetegség, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, pszichoszomatikus betegségek, testi-lelki gyógyulás, gondolkodás megváltoztatás, készség- és képességfejlesztés, harmónia, önismeret, blokkok, a szervezet öngyógyításának beindítása, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, lelkisegély, depresszió, függőség, fóbia.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes időpontegyeztetés szükséges a 06-70/265-9634-es telefonszámon.


Beváltható:

1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 2.

Egy vásárló saját részre max. 1.,ajándékként szintén max. 1 ajánlatot vehet!

A masszázst az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod  le, munkanapokon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére