Mai­Kupon

Bomba ajánlatunk: Zselés műköröm francia véggel, két ujj díszítéssel és SPA kezeléssel 50% kedvezménnyel csak 2800 Ft a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Fantasztikusan kedvező ajánlat a szép, igényes és ápolt körmök érdekében. A kupon tartalma: Teljes körömápolás SPA kezeléssel mély hidratáló krémezéssel, olajos bőrápolással, zselés műköröm építése francia véggel és két ujj díszítése (fehér, színes, kagyló vagy csillámos)!


Az arcunkon kívül a kezeink árulkodnak legjobban rólunk. Az igényes, ápolt és szép körmök mindig vonzzák a tekintetet! Ha gyengébbek a körmeid, vagy szeretnél szép és erős körmöket akkor most itt a lehetőség! A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású. Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Sokáig megtartja a körömlakkot, gyakorlatilag hetekig. A szép és igényes műköröm fél siker az igényes megjelenéshez!Legyen a tiéd a tartósan szép körmök által nyújtott élmény, a zselés műköröm segítségével.

Kinek ajánlott?

Akinek nem elég erős vagy szép a saját körme, akik nehezen tudják saját körmüket megnöveszteni, nincsenek megelégedve körmeik formájával vagy nem tartják elég nőiesnek. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem előtt van a kezük, és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni. Ezenkívül minden olyan hölgynek ajánlott, akik szeretnének nem csak szép, hanem tartós megoldást is találni körmeik ápolásával kapcsolatban! A műköröm ajánlott minden olyan hölgynek, akinek gyenge vagy törékeny a saját természetes körme és nem szeretne hetente foglalkozni vele. A köröm növekedésétől függően 4-6 hetente javasolt a műkörmöt újra építeni vagy tölteni!

Az egyéniségedet azzal is kifejezheted, hogy a körmeidet milyen díszítéssel látod el. A lényeg, hogy figyelj ezekre az „apró” dologra is. A hosszabb körmök az esztétikai értéken felül segítenek abban is, hogy kecsesebb legyen a kezed, hiszen a köröm szemmel láthatóan meghosszabbítja az ujjaidat. Tehát a szép díszítés mellett még nőiesebb is lehet a megjelenésed ezzel az apró kis trükkel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A kupont beválthatod a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát
  • Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.
  • A kupont készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze!
  • Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.
  • Amennyiben az egyeztetett beváltási időponttól elszeretne térni és azt a beváltás előtt 24 órával nem egyezteti le a szolgáltatóval, akkor kuponját beváltottnak tekintik.  

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Cég
Perfect Island Testkezelő Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére