Mai­Kupon

Bomba alak és hosszabb élet a zsigeri zsírok csökkentésével! POCAK REDUKCIÓ!!!!!! 5 alkalom 15 kezelés mindössze 5000 ft-ért 55000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A zsigeri zsírok arányának csökkentésével nem csak csinosabbak lehetünk, de az egészségünkért is sokat tehetünk.A derékbőségért felelős zsírok

Vajon tudatában vagyunk annak, hogy a hájas pocak ugyanakkora kockázatot jelent a koszorúér-betegség szempontjából, mint a magas koleszterinszint vagy a napi egy csomag elpöfékelt cigaretta? Azoknak az embereknek pedig, akik koszorúér-betegségben szenvednek, és egyre szélesedik a derekuk, kétszer akkora az esélyük a végzetes kimenetelre, még akkor is, ha a testtömeg-indexük (BMI) a normál tartományban van.

Ezekre a következtetésre jutott a Mayo Klinika kutatása, amelyben közel 16 ezer embert vizsgáltak meg. A tudósok szerint azonban a probléma mélyebb ennél, és közel sem csak a látható zsír jelenti a veszélyt. Az úgynevezett viszceláris (zsigeri) zsírok azok, amelyek a hasüregben helyezkednek el és körülveszik a belső szerveket. Valójában ezek a belső zsírok teszik ki a derékbőség nagy részét.

Ezek a zsírok jóval aktívabbak az anyagcserében, ráadásul hormonokat és más anyagokat is termelnek, amelyeknek negatív hatásai vannak az egészségre. Következményként megjelenhet például szívbetegség, magas vérnyomás, stroke, 2-es típusú diabetes, metabolikus szindróma, alvási zavarok és a rák bizonyos fajtái.

Ennek a problémának a megoldásához szeretnénk segítséget nyújtani ezzel a kezelés csomaggal.

5 alkalommal izomstimulálással speciálisan a has területére kidolgozott jelrendszerrel szövetekben fellazítjuk a szöveteket ún.mélyizomtornával.

5 alkalommal utána ultrahanggal bejuttatunk olyan speciális zsírégető és folyadékelvezető hatóanyagokat pl.cecrópiát melynek hatására nagy mértékben felgyorsul a zsírégetés,a nyirokkeringés fokozódik .

5 alkalommmal mágneses kezelés biorezonanciával,mely négy szupererős mágneses mezőt hoz létre a kívánt hasi területre.A hullámok képesek hatást gyakorolni a test molekuláira anélkül,hogy közvetlenül érintkeznének velük,vagy károsítanák azt. A mágnesek jótékonyan befolyásolják a vérkeringést a bőrben és az azt körülvevő szövetekben. Aktiválják az emésztőnedveket,ezzel segítve annak kiegyensúlyozott működését.

A kezelés időtartama.60 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +36203354494-es telefonszámon.

A kezelés időtartama 60perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solange Kozmetika
Cég
Solange Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Rátz László u. 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére