Mai­Kupon

Bomba alak és hosszabb élet a zsigeri zsírok csökkentésével! POCAK REDUKCIÓ!!!!!! 5 alkalom 15 kezelés mindössze 5000 ft-ért 55000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A zsigeri zsírok arányának csökkentésével nem csak csinosabbak lehetünk, de az egészségünkért is sokat tehetünk.A derékbőségért felelős zsírok

Vajon tudatában vagyunk annak, hogy a hájas pocak ugyanakkora kockázatot jelent a koszorúér-betegség szempontjából, mint a magas koleszterinszint vagy a napi egy csomag elpöfékelt cigaretta? Azoknak az embereknek pedig, akik koszorúér-betegségben szenvednek, és egyre szélesedik a derekuk, kétszer akkora az esélyük a végzetes kimenetelre, még akkor is, ha a testtömeg-indexük (BMI) a normál tartományban van.

Ezekre a következtetésre jutott a Mayo Klinika kutatása, amelyben közel 16 ezer embert vizsgáltak meg. A tudósok szerint azonban a probléma mélyebb ennél, és közel sem csak a látható zsír jelenti a veszélyt. Az úgynevezett viszceláris (zsigeri) zsírok azok, amelyek a hasüregben helyezkednek el és körülveszik a belső szerveket. Valójában ezek a belső zsírok teszik ki a derékbőség nagy részét.

Ezek a zsírok jóval aktívabbak az anyagcserében, ráadásul hormonokat és más anyagokat is termelnek, amelyeknek negatív hatásai vannak az egészségre. Következményként megjelenhet például szívbetegség, magas vérnyomás, stroke, 2-es típusú diabetes, metabolikus szindróma, alvási zavarok és a rák bizonyos fajtái.

Ennek a problémának a megoldásához szeretnénk segítséget nyújtani ezzel a kezelés csomaggal.

5 alkalommal izomstimulálással speciálisan a has területére kidolgozott jelrendszerrel szövetekben fellazítjuk a szöveteket ún.mélyizomtornával.

5 alkalommal utána ultrahanggal bejuttatunk olyan speciális zsírégető és folyadékelvezető hatóanyagokat pl.cecrópiát melynek hatására nagy mértékben felgyorsul a zsírégetés,a nyirokkeringés fokozódik .

5 alkalommmal mágneses kezelés biorezonanciával,mely négy szupererős mágneses mezőt hoz létre a kívánt hasi területre.A hullámok képesek hatást gyakorolni a test molekuláira anélkül,hogy közvetlenül érintkeznének velük,vagy károsítanák azt. A mágnesek jótékonyan befolyásolják a vérkeringést a bőrben és az azt körülvevő szövetekben. Aktiválják az emésztőnedveket,ezzel segítve annak kiegyensúlyozott működését.

A kezelés időtartama.60 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +36203354494-es telefonszámon.

A kezelés időtartama 60perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solange Kozmetika
Cég
Solange Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Rátz László u. 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére