Mai­Kupon

Kategóriák

Bomba áras fogászati szűrés a Andrássy Dental Fogászati Klinikán! Állapotfelmérés, digitális panorámaröntgen felvétel készítése, góckutatás, szájrák szűrés, most 1.390 Ft! Siess,mert ajánlatunk limitált számban vehető igénybe!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerd meg, hogy milyen állapotban vannak a fogaid és menj el egy igényes klinikára az Andrássy úton, az Oktogon közelében található Andrássy Dental Fogászati Klinikára! A szűrés tartalmaz egy állapotfelmérést, góckutatást, szájrák szűrést és egy panorámaröntgent. Az itt készült felvétel képes az egész fogsor állapotát megmutatni és segítségével olyan rejtett problémák is felszínre kerülhetnek, melyek később komolyabb betegségek okozói is lehetnek!Mit tartalmazz az egy alkalmas fogászati szűrés kupon?

  • Állapotfelmérés.
  • Góckutatás.
  • Szájrák-szűrés.
  • Digitális panorámaröntgen felvétel hazavihető felvétellel a páciens által hozott adathordozón: pendrive, CD vagy e-mail.)

 

Miért fontos a góckutatás? A gócban felszaporodnak a baktériumok, amelyek a vérpályába kerülve a szervezet csökkent ellenálló képességű területein megtapadnak, és azokat megbetegítik. Számos kutatás bebizonyította, hogy nem feltétel a baktériumok jelenléte, a betegség kialakulásához az is elegendő, ha a kórokozók mérgező (toxikus) termékei érik el a "gyengébb" szöveteket. Milyen tüneteknél áll fenn gócbetegség gyanúja? Egyik leggyakoribb jellemző tünete a hajhullás. Ezenkívül az ismeretlen okú ízületi fájdalmak, bőrön jelentkező kiütések, különböző szervek, szervrendszerek hosszú ideje tartó, ismeretlen eredetű megbetegedései. Fogászati góc talaján kialakuló szervi megbetegedések - gócbetegségek: sokízületi gyulladás, bizonyos szív-és érrendszeri megbetegedések, kötőhártya-gyulladás, krónikus vesegyulladás, különféle allergiás folyamatok, gyermekkori asztma, ekcéma. 

 

Szájrák-szűrés: A szájüreg daganatos megbetegedéseinek számának terén is első helyen található Magyarország az európai országok között. A szájüregben jelentkező daganatok többségét túl későn diagnosztizálják. Mint oly sok ráktípusról, a szájüregi daganatokról is elmondható, hogy korai stádiumban felfedezve nagyon jó eséllyel gyógyíthatók. A szájápolás és a rendszeres fogászati kontroll egyben a szájrákok kiszűrését is szolgálja, hiszen minden fogorvos képes a korai stádiumú tumor észlelésére.


Miért hasznos a panoráma röntgen: Nagy segítséget nyújt a kezelőorvosnak a pontos diagnózis felállításában. Áttekinthető képet ad az alsó, felső fogsorról, állcsontról és környékéről. Nélkülözhetetlen a góckutatásban az implantációs és arcüreg műtéteknél, a régi fogpótlások állapotfelmérésében. Digitális, ezért a sugárterhelése minimális, alig mérhető. Gyors, azonnali képalkotást biztosít.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433 vagy az info@sanitasfogaszat.hu e-mail címen. 

 

A Sanitas Fogászati Klinika nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.

 

A fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.Csak bankkártyás fizetéssel! Az akciót csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni!

MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 24 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Andrássy út 46 I./1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére