Mai­Kupon

Bőrfiatalítás mezoterápiával + csokis-kávés relaxációs masszázs 3490Ft-ért 9900Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kozmetikai iparban a legnagyobb problémát mindig a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bevitele jelentette. Mára ez a probléma megszűnt, mert a tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporáció során mindez lehetséges. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.Az eljárás felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki!

Egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat.(hyaluron sav, organikus szilícium, A vit, stb, és ezen anyagok különböző koktéljai, bőrminőségtől függően)

A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a bőr alatti kötőszövetekig. A hatás már az első kezelés után látványos. Második lépésben csokis-kávés masszázzsal relaxálunk.

A masszázskrém hatóanyagai(többek között): Olivaolaj(más néven: Folyékony arany), A, E és C vitaminok, ásványok és telítetlen zsírsavak forrása. Nyugtató, hidratáló és bőrkisimító hatású.

Csokoládé: erőteljes antioxidáns, gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, mangánban és káliumban, ránctalanító hatású.

Már az első kezelés után is látványos a hatás!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet és egyet ajándékba.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sziklási Ibolya mesterkozmetikus
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére