Mai­Kupon

Bőrkeményedés, benőtt köröm, talpi szemölcsök, repedezett sarok eltávolítás, köröm esztétikai formálása komplett pedikűr kezeléssel és talpmasszázzsal az Ametiszt Szépségszalonban 50% kedvezménnyel 1250 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Fontos lábaink folyamatos ápolása és nemcsak esztétikai szempontok miatt. A szolgáltatás most ebben segít hiszen az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek, talpi szemölcsök és bőrkeményedések.
  • A láb egy speciális kezelés során szinte teljesen megújul, felfrissül és hatására csökkenhetnek a kellemetlen tünetek. A kezelés része egy 10 perces talp masszírozás is. 


  • Az ajánlatban szereplő pedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során.
  • A szolgáltatásban az alábbi problémákat kezelik: körömbenövés, a tyúkszem eltávolítása illetve a talpon, talpi szemölcsök eltávolítása, sarkon lévő bőr tisztítása és kezelése, körmök esztétikai formázása.
  •  A szolgáltatás tartalmaz egy 10 perces talpmasszírozást is. (két lábra vonatkozó időtartam)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A szolgáltatás az Ametiszt Szépségszalonban vehető igénybe. 
  • Pontos cím: Budapest. 1162. Tímur utca 53.
  • Előzetes telefonos egyeztetés szükséges a 06/30-645-1374, keresd Bettit!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kormi Szépségszalon Kft
Cég
Ametiszt Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Timúr utca 53
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére