Mai­Kupon

Bőrkeményedés specialistája Zuglóban!
Tyúkszem fájdalommentes eltávolítása + választható
Drágakő akupresszúra vagy Body Energiser mágneses talpmasszázs mindössze 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A bőrkeményedés,tyúkszem  nem csak esztétikai probléma , hanem még fájdalmas is lehet. Minden évszakban fontos a lábápolás ezért specialista felkeresése javasolt.Szalonunkban széppé varázsoljuk lábát, megszabadítjuk bőrkeményedéstől,tyúkszemtől. Mai túlhajtott világunkban ne feledkezzünk el lábaink kényeztetéséről sem a jó közérzet érdekében.  Ajánlat tartalma:

 

Lábáztatás pezsgőfürdős aromaterápiával.

Talpvizsgálat-mire van szüksége?

Bőrkeményedések,esetleges tyúkszem eltávolítása,

szükség esetén ismét lábáztatás.

 

Ezt követően  választhat!    

 

1, Drágakő akupresszúra  2*8 perc (kb) /lábanként 8 perc)      vagy

2, Body Energiser mágneses talpmasszázst /15perc/

 

1, Az alternatív gyógyászat különböző ágaiban új lehetőségeket nyit a drágakő rudak alkalmazása.  A  talpakupresszúrával kezelt területek közvetlen összeköttetésben vannak a beteg testrésszel vagy szervvel, így a megfelelő pontok érintésével a beteg panaszai szinte mindig enyhülnek, számos esetben el is múlnak. Hasonló eredményt érhetünk el egy-egy fájdalmas terület közvetlen masszírozásával. A kezelés során használt drágakövek finomenergiáik révén nemcsak a fájdalmat csillapítják, hanem a szervezet öngyógyító erőit is aktiválják. Ezáltal a fájdalmat kiváltó ok is megszűnik.   Rózsakvarc és hegyikristály kövekkel dolgozunk. A közkedvelt rózsakvarc,a szeretet köve! A hegyikristály a drágakövek közül a legtöbb  gyógyhatással rendelkezik.

 

 2, A Biaxial Body Energiser célja a felhasználó jó közérzetét biztosítani a lábujjtól a fejtetőig. Mindkét talpfelülete alatt három-három mágnes van elhelyezve, melyek a terápiás hullámokat biztosítják.A mágneses talpmasszázs javasolt, ha a lábfejben égető, bizsergető érzést tapasztal, ha görcsöl vagy duzzadt a lába, fáj a sarokcsontja, diabetesz neuropatiatól szenved. Próbálja ki  az energetizáló mágneses talpmasszázst!

 

Foglaljon helyet, helyezkedjen el kényelmesen, és lábait helyezze a készülékre, amely új dimenziókat nyitott a mágneses technológiák területén. Azonnal érezni fogja a kellemes, ellazító érzést, melyet a készülék gyengéd vibrálása és masszírozó hatása okoz. Hamarosan az ellazulás érzése mellett érezni fogja, ahogy fokozatosan feltöltődik energiával. 

Mágneses mezőt generál, egyedi masszázstevékenységet fejt ki.

Az egyszerre két tengely körül forgó mágnesek, folyamatosan másodpercenként 25-ször változtatják forgásszögüket,ezáltal egy olan mágneses mező jön létre amely nem statikus.hanem dinamikus. Ez a mágneses mező három dimenzióban változik.A szalon szolgáltatásai:

Fodrászat,kozmetika,masszázs,szolárium,jade ágy, 

Várunk mindenkit szeretettel szalonunkba,Zuglóban!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

 Telefonos bejelentkezés szükséges!

 T/20-972-93-93

 NYITVATARTÁS:  BEJELENTKEZÉSRE

 HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖKIG: 8-21

 PÉNTEK: 8-16

 VASÁRNAP IGÉNY SZERINT.

 

 CÍM:1146 FRANCIA ÚT 50/A VÁROSLIGET MELLETT


 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zugló Szépségszalon
Cég
Viktória Fitt Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Francia út 50/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére