Mai­Kupon

Botox nélküli feszesítés, ránctalanítás! Hidratáló feltöltő arckezelés. Az arcod árulkodik... 2 órás 6 lépéses hatásos klasszikus arckezelés, 21. sz-i technológia, luxus krémekkel: 13 000 Ft helyett 5 700 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A belvárosban arcod megszépül, megfiatalodik, bőrhibáid eltünnek, a környezeti szennyeződéseket a kozmetikus eltávoltíja bőrödről. 

Bőrödre hatást gyakorolnak a mindennapokban a környezeti ártalmak, az étkezési szokásaid, a genetikád, a korod, az egészségügyi állapotod, valamint az életmód amit élsz.

Ahány szervezet annyi féle bőrtípus. A különböző genetika és a különböző életmód az elsődleges befolyásoló tényező és ennek értelmében fontos megállapítani, hogy személyre szabottan kinek mi a megfelelő készítmény és eljárás.Az Arckezelés 2 órás. Első lépése az arcdiagnosztika és a szervezet állapotának a felmérése.
A diagnózis felállítása után megbeszéljük, hogy milyen terápia lenne javallott egyénileg és milyen kozmetikumok, milyen hatóanyagok használata lesz segítségünkre az adott bőr megszépítésében. 
A manuális kezeléseket étkezési tanácsokkal egészítjük ki, melyek segítségével a kezelések hatékonysága tovább növelhető, tartósítható hosszútávon.

Gyors, látványos a kezelés!  

  • + Tavaszi állapot felmérés
  • arcdiagnosztika
  • személyre szabott tanácsadás
  • tű és gépi használat nélküli feszesités, ránctalanítás.

Arckezelés lépésről - lépésre: 

1.lépés: Bőrtípusnak megfelelő arctejjel eltávolítjuk a bőrfelületről a sminket, a környezeti által létrejött szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, zsírokat, izzadságcseppeket)ezzel is segítve a későbbi hatóanyag bevitelt és a sejtek önmegújító folyamatait. Ezt követően a kiválasztott peelinggel (bőrradírral) feloldjuk és megtisztítjuk a kezelendő felületen keletkezett elhalt hámsejteket. Peelingezés után visszaállítjuk a bőr eredeti pH-értékét a megfelelő arc tonik segítségével. Ezekkel a lépésekkel megfelelően előkészítettük a bőrt a további lépések tökéletes befogadására.

2.lépés: Egy speciális két fázisos maszkkal puhítjuk fel a bőrt. Az alapmaszk masszázsmozdulatainak köszönhetően a bőrfunkciók javulnak, fokozzuk a bőr rugalmasságát, vérkeringését és anyagcseréjét. Majd felkenjük az alap maszk záró maszkját ami 15- 20 perc hatóidő elteltével tökéletesen felpuhítja a kezelendő felületet.

3. lépés: maga az arctisztítás következik, steril eszközök segítségével eltávolítjuk a faggyúmirigyek túlműködése által létrejött komedókat, aknékat és egyéb bőrelváltozásokat. A tisztítást befejezve lefertőtlenítjük a bőrt.

4. lépés: Egy nyugtató pórusösszehúzó pakolást alkalmazunk, amely nyugtatja a kezelés következtében keletkezett enyhén kipirosodott bőrt és tökéletesen összehúzza a kitágult pórusokat. 15-20 perc hatóidő elteltével eltávolítjuk a maszkot.

5. lépés: A bőr állapotától függően választunk egy tápláló pakolást amely, hidratálja, vitalizálja vagy energizálja a bőrt.20-25 perc hatóidő elteltével, eltávolítjuk a maszkot.

6.lépés: Egy bőrtípusnak megfelelő krémet bemasszírozunk, majd egy fertőtlenítő lotionnal bezárjuk a kezelést és ezzel a vendég távozhat, miután tökéletesen felkészítettük a bőrét a "külvilágból" érkező szennyeződésekkel szemben.

 

 

 

 

tavaszi állapot felmérés

arcdiagnosztika

személyre szabott tanácsadás

tű és gépi használat nélküli feszesités, ránctalanítás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/6441488

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Soós Judit
Cég
Szépségkozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére