Mai­Kupon

Kategóriák

Botox-szintű eredmény fájdalom nélkül! Luxus ránctalanítás és fiatalítás a Brillantisz Stúdióban! 5 fázisú SOS Hyalurolifting luxus ránctalanítás + Iontoforézis + Mikrovibráció + HA-kisimító kezelés 30 000 Ft helyett csak 3 690 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A ajánlat tartalma:
S.O.S. Hyalurolifting arckezelés (25 perc)
A kezelés részletei:
Tisztítás és méregtelenítés enzimes peelinggel
Feltöltés nagy tisztaságú hyaluron-koncentrátummal iontoforézissel
Táplálás nagy tisztaságú hyaluron-koncentrátummal
Lifting infravörös fénnyel és elektromos izomstimulációval
Nappali hidratáló krémezésLátványos megfiatalodás, egyetlen kezelés után! Három technológia egy tökéletes rendszerben egyesül és ezáltal megszépíti az arcbőröd:
- feszesebbé válik,
- ránctalanabb lesz,
- kisimul,
- hidratálódik,
- regenerálódik,
- vagyis szemmel láthatóan megfiatalodik.

Azonnali eredmény!


Az S.O.S Hyalurolifting egyszerre arckezelő, bőrkisimító, feszesítő, ránceltávolító és bőrregeneráló eljárás. Garantáltan felülmúlja a várakozásaidat!

Öt kezelési fázisból áll, melyek a tisztítás, a méregtelenítés, a bőrsejttáplálás-simítás, a védelem, valamint a megújítás. Ezek kombinációja együttesen az egyik leghatékonyabb természetes és fájdalommentes beavatkozást jelenti, amit csak az öregedésgátlás és a fiatalodás terén el lehet képzelni.

Az első fázisban egy olyan enzimes peeling kerül bevetésre, ami belülről tisztítja és szabadítja meg a káros szennyeződésektől a bőrsejteket. Mivel a sejtek anyagcseréje és nyirokkeringése újra aktívabb lesz, bőröd megszabadulhat az elhalt sejtektől.

A második, harmadik és negyedik fázisban egy speciális kezelő készülék a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a biomolekuláris, nagy tisztaságú hyaluronsavat. Ez az anyag a saját súlyához képest akár 1000-szer nagyobb mennyiségű nedvességet képes megkötni, így serkentve a fibroblaszt termelést, ami a bőrt puhábbá, feszesebbé, ránctalanabbá és rugalmasabbá varázsolja.

A bőr optimális hidratáltságát az ötödik fázisban alkalmazott speciális nappali krém teremti meg. Az hyaluronból és más öregedésgátló hatóanyagok kombinációjából álló krémek hatására beindulnak a sejtmegújuló folyamatok, ezáltal nappal a bőr hidratáltságát biztosítják, reggelente pedig sugárzóan üde bőrrel ébredhetsz.

Az ötlépcsős kezelés olyan eredményre képes, amit korábban legfeljebb csak botox alkalmazásával lehetett elérni.

The Fine Print

Valid until: January 31., 2019

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A ajánlat tartalma:
S.O.S. Hyalurolifting arckezelés (25 perc) 30 000 Ft helyett 3 690 Ft-ért!

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!

Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a brillantiszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Nyitva tartási időn kívül a kezelést lemondani emailben van lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Brillantisz Stúdió
Címünk: 1052 Budapest Városház u. 8.
Telefonszámunk: 06-20/435-55-74
Email címünk: brillantiszstudio@gmail.com
Weboldal: brillantisz-studio.com

Nyitva tartásunk:
Hétfőtől - csütörtökig: 8-20, Péntek: 14-20, Szo-Vas: Zárva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Brillantisz Stúdió
Company
BRILLANTISZ-STUDIÓ Kft.
Website
Phone
Address
1052 Budapest, Városház u. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére