Mai­Kupon

Búcsúzz el örökre a fej-, derék-, hát-, az izom ill. az izületi fájdalmaktól. Csontkovácsolás gyógymasszázzsal.
1 kezelés. 6 000 helyett most csak 2 990 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Izom és Ízületi fájdalmak kezelése biztonságos és fájdalommentes technikával. Sikeresen kezelem a váll - karzsibbadás, derék-hát és csípőfájdalmakat. Fejfájásos napok száma drasztikusan csökken. De mindennemű testi problémával várom pácienseimet. A kezelés menete:

Ízületi vagy Gerinc panaszok alkalmával, bevezető masszázzsal, előkészítem a kezelendő testrészt a további beavatkozásokra. Speciális  masszázzsal fellazítom azokat a letapadt, merev izmokat, amik a fájó ízületet körülveszik. Olyan helyzetet hozok létre, hogy az összecsúszott, elmozdult szemensek, csigolyák helyre mozduljanak. Hatására eltűnnek a kényszertartást és fájdalmakat kiváltó ízületi és csontfájdalmak. A masszázs hatására véget ér a krónikus fáradékonyság, fejfájás. Mivel oldódnak az izomcsomók, ezért újra  megindul a vérgeringés, és beindulnak az öngyógyító folyamatok.Mikor érdemes a csontkovács kezelését igénybe venni?

A fájó, meszes ízületeket a csontkovács finoman átmasszírozza, és utána gyengéden átmozgatja. A hiedelmekkel ellentétben a csontkovács nem visszateszi a kimozdult ízületet, hanem a körülötte lévő izom fellazításával majd egy szakértő csontkovács mozdulattal lehetőséget teremt arra, hogy az ízület megtalálja a neki rendelt helyét. A fájdalomcsillapító nem helyettesíti a csontkovács fogásokat. Az idő próbáját kiállta és a mai napig utolérhetetlen eredményeket produkál a jól képzett csontkovács keze munkája. Pár kezeléstől, akár hónapokig is tünetmentes lehet.   


A kezelés időtartama: 25- 35 perc. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges: 70 /536 3601 

www.izomgyogyasz.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gergely Tibor
Cég
izomgyógyász
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Csömöri út 158
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére