Mai­Kupon

Búvártanfolyam: 2 nap elméleti oktatás + 1 uszodai gyakorlat + 1 nap nyílt vízi foglalkozás 2 vizsgamerüléssel. 44 000 Ft helyett 22 000 Ft-ért. Karácsonyi AJÁNDÉKBA.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A búvárkodás olyan, mint az űrutazás: élvezhetjük közben a lebegés érzését, a légzéshez különleges felszerelésre van szükségünk, és az őshonos élőlények, amikkel találkozunk közben, meglepetten szemlélnek minket. Fedezz fel egy korábban sosem látott világot ezzel a kuponnal és a Merülni Jó Búváriskola közös ajánlatával!A PADI Scuba Diver (légzőkészülékes búvár) tanfolyam 2 nap elméleti oktatásból, 1 uszodai gyakorlatból, 1 nap nyíltvízi foglalkozásból (2 vizsgamerülés) áll. Sikeres vizsga és regisztrációs kártya díj megfizetését követően, nemzetközi PADI Scuba Diver minősítést (nemzetközi, fényképes búvár igazolvány) kapsz. A vizsga letételéhez a beiratkozást követően 12 hónap áll rendelkezésedre. A kupon tartalmaz: Elméleti oktatást. Gyakorlati (uszodai) oktatást az Aquaworld-ben. Nyíltvízi foglalkozást, vizsgát Dorogon. Vizsgadíjat. Komplett felszerelés bérlést az uszodai és a nyílt vízi merülésekhez. Uszoda és dorogi búvárbázis belépőket. Szükséges palackok töltését. Merülési naplót. A kupon nem tartalmazza: PADI Nyílt vízi búvár (magyar nyelvű) tankönyv árát, amely 12 500 Ft és a Nemzetközi regisztrációs kártya 40 Eurós díját. További információk a http://merulnijo.hu/scuba elérhetőségen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20 / 7772051 H-P: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Merülnijó Búváriskola
Cég
P2 Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Fehérvári út 107/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére