Mai­Kupon

Calabria anti-ageing arckezelés: tű nélküli mezoterápiás hatóanyag bevitel, ajándék mikrodermabrázióval 15000Ft helyett 4500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelés alternatívája a hagyományos tűs mezoterápiának, mely manapság a legkedveltebb anti-ageing kezelések közé tartozik. Azonban előnyére válik, hogy teljesen fájdalommentes, így a bátortalanabb vendégek is nyugodtan kipróbálhatják!A mikrodermabrázió (gyémántfejes bőrcsiszolás) és a tű nélküli mezoterápia(elektroporáció) kombinációja megnöveli a bőr áteresztőképességét! A hatóanyagokat változatlan formában juttatjuk a bőrbe tűszúrások nélkül, speciális elektromágneses hullámok segítségével. Az eljárás során csatornák keletkeznek a bőrben, melyen keresztül a hatóanyagok átjutnak a bőr védelmi rétegén ( barrier réteg), és bejutnak a sejtekbe, ahol még jobban hasznosulnak, és még látványosabb eredményt érhetünk el.  Csak analitikus tisztaságú és steril készítmények használata megengedett (ugyanúgy mint az injekciós kezelések esetén) amelyek semmilyen felesleges adalékanyagot nem tartalmaznak!

Hagyományos kozmetikumok bevitele szigorúan tilos!


Kezelés menete:

  • letisztítás
  • fertőtlenítés
  • mikrodermabrázió
  • elektroporációs hatóanyag-bevitel
  • masszázs
  • peel off maszk

A kezelés 1-2 hetente kúraszerűen a leghatékonyabb, a javasolt kezelések száma 4-6 alkalom, esetleg több a bőr állapotától függően.


Ajánlott: A bőr különböző problémáira: anti-ageing kezelésekre, megereszkedett, vízhiányos bőrre, kötőszövet regenerálásra, fénykárosod bőrproblémákra, szeborreás bőrre, hegek halványítására.

Nem ajánlott: pacemaker,terhesség estén, epilepszia, ekcéma estén.


Élvezd a megfiatalodásoddal járó elismerő pillantásokat és a megérdemelt bókokat!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Calabria Kozmetikai Szalon a 11. kerületben a Kosztolányi Dezső tér közelében, autóval (ingyenes parkolási lehetőséggel) és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen,  kulturált környezetben, sok szeretettel várja a vendégeket.

A szolgáltatás igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges, ezt megtehetik a 06 20 562 1546-os számon.


A kezelés 70 perces.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Calabria Kozmetika
Cég
Éberling Erika e.v.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Zsombolyai u. 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére