Mai­Kupon

Cappuccinot vagy teát? Kiváló minőségű "Hotel Porcelán" kategóriás két darabos cappuccino vagy teás készlet alátéttel most, 2600 Ft helyett 1300 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Catering Eszközök Kft kínálatából most választhat teás vagy cappuccino készletet.

A 2 pohár és két alatét egységes áron 1300 Ft.ét lehet az Öné!

 

 A porcelánok "Hotel Porcelán" kategóriát képviselnek, ennek köszönhetően sokkal nehezebben törnek, mint a hagyományos porcelánok! A termékek II. osztályú besorolást kaptak. 

Egy finom tea vagy cappuccino elfogyasztása során élvezze a tökéletes ízharmóniát. Családi vagy baráti összejövetelek során előfordulhat, hogy nincs megfelelő mennyiségű teás vagy cappuccionos pohara és alátétje? Akkor most használja ki a Catering Eszközök Kft ajánlatát és vásároljon készletet ezekből a termékekből.

Abban az esetben, ha Ön párosan szeretne több készletet is vásárolni akkor több kupont is felhasználhat. 

A Catering Eszközök Kft eszközbérléssel is foglalkozik, ezzel kapcsolatos kérdéseivel forduljon közvetlenül a szolgáltatóhoz. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes vagy postai utánvétellel tudja a termékeket átvenni.

Egy vásárló több kupont is felhasználhat!

A személyes átvételre a Catering Eszközök Kft telephelyén van lehetőség, előzetes időpont egyeztetés után. Pontos cím: 1163 Bp., Tekla utca 4.

Telefonos egyeztetés: Bondár László, 06/30-373-6328, 

Amennyiben postai utánvétellel szeretné megvásárolni a készletet akkkor az alábbi e-mail címre kérjük, hogy küldje el a pontos kiszállítási címet és a vásárló nevét, valamint küldje el kupon azonosító kódját is. E-mail cím: lbondar@cateringeszkozok.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Catering Eszközök Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Tekla utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére