Mai­Kupon

Kategóriák

Célzott hasfogyasztás most 10 alkalom 9.900 Ft-ért! Ha tényleg szeretnél búcsút inteni a zsírpárnáknak és a narancsbőrnek, ezt a 10 alkalmas bérletet Neked találták ki! Most fizetendő 2.500 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rengeteg fajta testfogyasztó kezelést kipróbáltál már, de a hasadról és csípődről ugye elég nehéz megszabadulni az idegesítő úszógumiktól, zsírpárnácskáktól? Akkor ne keress tovább! Jelentkezz be a zuglói Szépségszalonba, mert ők tudják a tuti megoldást! Az ajánlatuk egy 10 alkalmas célzott hasfogyasztó program CSAK 9.900 Ft-ért!
 


Ha tényleg szeretnél búcsút  inteni a zsírpárnáknak és a narancsbőrnek, ezt a 10 alkalmas bérletet Neked találták ki, mivel a Lipo Vibro berendezés a kifejezetten a zsírsejtekkel való leszámolásra lett kifejlesztve.

Lipo vibró berendezés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére lett kifejlesztve. A szétfolyósodott zsír (Trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A "sejthulladék" a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből. A nagyszámú intézményre kiterjedő kontrollált klinikai vizsgálatok és más független klinikák tapasztalatai egyaránt azt mutatják, hogy az Lipo vibró technológia áttekintett hatásai a felszabaduló trigliceridek tekintetében nem mutatnak klinikailag számottevő mértéket a vérben vagy a májban.

A kezelés fájdalommentes!

Kellemes masszírozó érzés, így nem csak hasznos, hanem élvezetes kezelés is, amivel csak a súlyodból veszíthetsz!

2-3 kezelés után már kifejezetten látványos,8-10 alkalom után pedig már centikben mérhető eredményt tapasztalhatunk. Heti két kezelés szükséges. Javasoljuk fenék  emelésre és narancsbőr eltüntetésére. Derék és melltartóháj  kezelésére  is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. február 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 2.500 Ft, a fennmaradó 7.400 Ft-ot a helyszínen kell fizetni. ( A megadott határidőig nem kell lejárni a 10 alkalmat, csak elkezdeni a kúrát. )

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére