Mai­Kupon

Célzott izomépítés, hatékony és gyors technológia! Nem csak Nőknek! 1 alkalmas XBody Newave edzés 6.500 forint helyett, most csak 1.990 forint, plusz költségek nélkül!!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!XBody Newave EMS Tréner nálunk az elsők közt a világon!!! Gépünk az edzéseket automatikusan személyre szabottan tárolja a Vendég személyes adataival, mely bármikor visszanézhető, a személyes beálllításokat elég egy alkalommal rögzíteni.Magasabb teljesítményszint, csodás megjelenés, fejlett testtudat, gyönyörű tartás… Csak néhány a számtalan pozitívum közül, amit az XBody Newave EMS Tréner  kínál a legújabb technológiai fejlesztésével!Már heti 2×20 perc edzéssel látványos hatás érhető el a lehető legbiztonságosabb módon. Az alacsony frekvenciájú elektromos ingerek közvetlenül az izmokra hatnak, így már kezdő szinten is haladó hatásfokot képesek elérni. Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody Newave kiváló partner.Az edzés lényege a célzott izomépítés, ami annyit tesz, hogy a testre pontosan felfekvő elektródáknak köszönhetően minden impulzus pontosan célba talál, így nincs rosszul végrehajtott gyakorlat.


Az XBody Newave igazi megbízható edzőpartner: épp ott erősít és épp annyira, amennyire szükséges. Az impulzusok ereje izomcsoportonként egyénileg szabályozható, így az edzés intenzitását mi magunk határozhatjuk meg külön-külön minden testrészen. Az XBody Newave egyszerre kilenc izomcsoportot képes megdolgoztatni külön-külön, vagy akár egyszerre is. Az impulzus erőssége izomcsoportonként szabályozható, így könnyen fejleszthetőek testünk gyengébb pontjai is.

 

 

Teremcipő  vagy zokni használata kötelező!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon ára tartalmazza: 20 perc XBody Newave edzést, edzés előtti energiaitalt, edzőruha - , 1 kis törölköző - és 1 nagy törölköző használatát, zuhanyozási lehetőséget díjmentesen.

Teremcipő  vagy zokni használata kötelező!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +36/70 9 466 446-os telefonszámon.

Nyitvatartási idő: H-P 8-20, Sz 8-12

A vásárolni kívánt kuponok száma nincs korlátozva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perfect Body Studio
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére