Mai­Kupon

CENTIMÉTEREKBEN MÉRHETŐ LÁTVÁNYOS TÁMADÁS A ZSÍRSEJTEK ELLEN! FÁJDALOM ÉS ÖNSANYARGATÁS NÉLKÜLI 6 ALKALMAS TELJES KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS KÚRA MOST 14500 FT-ÉRT 72000 HELYETT.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fájdalommentes, gyors, látványos kezelési módszer, mely hármas támadást nyújt a zsírsejtek ellen. Fogyaszt, méregtelenít és feszeíti a bőrt. Már 1 kezelés alatt akár 1-5 centit is csökkenhet a kezelt testrész körmérete.  Tartós eredmény.

 

A kupon beváltási határidejéig csupán az első kezelésen kell részt vennie.
Body Sculptor Professional rádiófrekvenciás, kavitációs zsírbontást is: 1 kezelés alatt 1-3cm-nyi méretcsökkenés érhető el a kezelt területen!!!!

Alakformáló, zsírégető, cellulit csökkentő kezelés, mellyel már egy alkalom után is akár 1-5 cm-t csökkenthet a testének kerületéből.
Fájdalommentes, gyors, látványos! a legmodernebb technikai eszközök megfelelő kombinációja, mely a hatékony és célzott zsírbontás modern eszköze!

Ha fogyni akar vagy karcsúbb alakról, feszesebb bőrről álmodik, de nincs lelkiereje az önsanyargatáshoz, vagy az eddigi próbálkozásai kudarccal végződtek, ne adja fel, a karcsú és szép alak már nem luxus többé. Legyen szép és egészséges a 21. század technológiájával!
Most eljött az idő, hogy Ön is elérje álomalakját, és megelégedéssel nézzen a tükörbe – nem kell mást tennie, csak akarnia, és a Természetes Szépség nyújtotta lehetőségekkel ez nem álom többé.

 

Mennyire hatékony a zsírbontás ilyen módja és milyen elven működik a gép?

 

A gép az emberi test zsírszöveteit fellazítja és a kezelés alatt a nyirokrendszer segítségével távoznak a fellazított zsírok. Így természetes úton választódnak ki a szervezetből. A zsírbontás mellett a készülék feszesíti a bőrt, ezzel fokozva az esztétikai megjelenést.

 

1 kezelés alatt akár 3 centit is csökkenhet a kezelt testrész körmérete
1 kezelésnek 3 hatása van (fogyás, méregtelenítés, testszépítés)
1 kezelésnek 3 fázisa van (zsírbontás, kiürítés, alakformálás)

 

Miből is áll a kezelés?

 /3 részből tevődik össze/

Ultrahangos kavitáció

Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva csak a zsírsejteket bontja meg. A sejtek a kezelés alatt a hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak, valamint az ultrahang hatására ütköznek és a keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt megbontják. Így hatékonyan lehet a zsírt lebontani.

Rádiófrekvenciás méregtelenítés

A rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott 6 MHz frekvenciájú rádióhullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a hőmérsékletük a súrlódási hő hatására megnő. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítést és a zsírlerakódásokat

Flabelos testvibrációs tréningpad

A test összes izmának stimulálása 10 percben, mely felér egy 40-50 perces edzőtermi munkával, segíti a kavitáció során felszabadított zsírsejtek kiürülését.


Összefoglalva tehát:
Célzottan eltávolítjuk a zsírpárnákat (40 000 Hz-es ultrahang). Eloszlatjuk a zsírt, serkentjük a nyirokrendszer működését,elősegítjük a méreganyagok kivezetését a szervezetből (6 MHz-es rádiófrekvencia). Javítjuk és feszesítjük a szöveteket, regeneráljuk a bőrt és az alakot karcsúsítjuk, formáljuk testtekercseléssel és/vagy nyirokmasszázzsal.

 

A kezelés kombinált tulajdonságai a következők:
hatékony: maradandó változást eredményez műtéti beavatkozás nélkül, nem érzel fájdalmat, nincs műtéti kockázat, nincs lábadozási időszak és mellékhatás, az eredmény mégis tartós marad
látványos: a kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére, egy-egy kezelés során 2-3 centiméteres kőrméret csökkenést tapasztalhatsz
gyors: egy kezelést akár egy ebédszünet alatt is elvégezhetsz. Ez a kúra 6 alkalomas, alkalmanként 40 perc, hetente egyszer
biztonságos: a lebontott zsírt a szervezeted maga üríti ki a nyirokrendszeren, és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövetek
egészséges: a cellulitisz (narancsbőr) esetében is jelentős javulást érhetsz el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmaid tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetedből

 

Hogyan működik?
A fókuszált ultrahangos (40000 Hz), rádiófrekvenciás és foto-elektro-dinamikus kezelés 3 lépésben történik. A kezelések során a kozmetikus különböző masszírozó fejeket helyez a fogyasztandó területre, és azokat folyamatosan mozgatva masszírozza a test felületét. Ezzel a következő hatásokat hozzuk létre:
Lebontjuk a zsírcellákat, célzottan távolítjuk el a zsírlerakódást (40.000 Hz-es ultrahang). Eloszlatjuk a zsírt, serkentjük a nyirokrendszer működését, fokozzuk a méregtelenítést (500 KHz-es rádiófrekvencia). Javítjuk a narancsbőrös szövetek állapotát, regeneráljuk a bőrt és formáljuk az alakot (dinamikus vörös foton)

 

Mire nyújtunk megoldást?

 

 • Célzott zsírbontás (azokon a helyeken is, ahol edzéssel nem tudunk segíteni)
 • Csípő tájékon lévő zsír eltávolítása
 • Fenék feszesítése
 • Combon lévő zsírok eltűntetése
 • Háton lévő zsírok eltűntetése
 • Bőr alatti zsírpárnák lebontása
 • Karokon lévő zsírok eltűntetése
 • Hason levő zsírhalmok kezelése, bontása
 • Lovaglóizmoknál felhalmozódott zsírok bontása, eltüntetése
 • Cellulitisz kezelés
 • Méregtelenítés
 • Striák elhalványítása
 • A nyirokmirigyek stimulálása
 • Ránc eltávolítás, bőrvasalás, pórus összehúzás
 • Szemkörnyéki finom ráncok, karikák kezelése

 

A kezelések során a maximális eredmények eléréséhez a következőket érdemes betartani:
A kezelést követő 3 napban csökkenteni kell a cukor és szénhidrát bevitelét a szervezetbe.
Napi 2-3 liter folyadék bevitele szükséges kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.
Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet.
A kezelést részeként – nyirokkeringést gyorsító kezelést iktatunk be, a feloldott zsírsejtek gyors kiürülésének elősegítéséhez.
A kúra időtartama alatt mediterrán diéta betartása javasolt (friss zöldség-gyümölcs, hal, hús ételek, sajtok, zsírszegény étrend).
Ajánlott két kezelés között otthonra: karcsúsító krém és karcsúsító tea.

 

Ajánlás
Az adott testfelület hetente 1X kezelhető .
Hatásos eredményként a fentiek betartása mellett 4 – 6 cm-et lehet formálódni!

 

Kavitációs kezelést kizáró okok:

 

 • Keringési zavarok
 • Helytelen májműködés
 • Helytelen veseműködés
 • Kóros túlsúly
 • Kezeletlen cukorbetegség (diabetes)
 • Belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
 • Protézis, vagy pacemaker
 • Láz, vagy a kezelni kívánt terület gyulladása
 • Bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 • Terhesség
 • Szoptatás

 

Kezelés MENETE :

 

1-2.. ALKALOM : (kb: 40 perc)

 

 • Ultrahangos kavitáció
 • Rádiófrekvenciás méregtelenítés
 • Flabélos Tréning

 

Teljesen fájdalommentes és biztonságos!

 

Mind a kezelés alatt, mind az eredmények megtartása érdekében a helyes táplálkozás, valamint a megfelelő folyadék bevitel / napi 2-3 liter / fontos.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

 

Palota Egészségközpont – Nimfasziget Szépségcentrum

E-mailes időpontegyeztetés szükséges: kizárólag emailban lehet bejelentkezni, hogy az összes tudnivalót csatolt mellékletként el tudjuk küldeni.

Cím:  XV. kerület Dembinszky u. 29.    M3 mellett, közel a Szerencs utcához, megközelíthető 5-ös és 125-ös busszal  - Rákosi út megálló). A parkolás az udvarban ingyenes.

Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00-ig

A kedvezmény felhasználható: az első alkalom történjen meg 2012.09.30-ig

Lemondási feltételek:Késést sajnos nem áll módunkban elfogadni, hiszen a kezelések 40 perc időtartamúak, ezért egy Vendég miatt csúszik a többi Vendég időpontja is, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig kell lemondani SMS-ben, emailben, vagy telefonon. Adott napi lemondást, csak nagyon indokolt esetben tudunk elfogadni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nimfasziget Szépségcentrum
Cég
Nimfasziget Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Dembinszky utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére