Mai­Kupon

Closedln élő kijutós kalandjáték bérlet! Belépő a Closedln kijutós játék két vadonatúj szobájába, szórakozás barátoknak,pároknak, újfajta csapatépítés cégeknek. Légy Closedln Vámpírvadász és Forma1-es nyomozó egyben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Megnyitott a Closedln élő kijutós kalandjáték két vadonatúj szobája. Itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáljátok magatokat!  Légy Closedln Vámpírvadász és Forma1-es nyomozó egyben! 60 perc izgalom, rejtély, újdonság, szórakozás, mindez kétszer! Az élmény  garantált! Két új ClosedIn szoba egy kedvezményes bérlettel!  2-4 fős csapatok egy vámpírfészekbe kerülnek. Te kijutnál?   Neked lenne merszed?

Nektek sikerülne kiszabadulni a FORMA1-es szoba rabságából? 

 Éles szemű megfigyelő vagy?    Lássuk!

 A visszaszámlálás megkezdődött! 
CLOSEDIN – A VÁMPÍRSZOBA BEMUTATKOZÓ

Nem hittük, hogy ez eljön, de eljött… Voltak róla legendák, filmek, de mégsem gondoltuk, hogy valósággá válhat… De megtörtént: a Vámpírok léteznek! Egy megoldás van ellenük,

a vámpírfészekben kell levadászni minden vérszívót! Kifejezetten ügyes lényekről beszélünk, így csak a leginkább leleményes vámpírvadászok lehetnek sikeresek ellenük, akinek a fegyverük a logika, az éles szem és a csapatmunka!

Legyél Te is vámpírvadász, menj be és sikerrel térj ki a megadott egy óra alatt! 

Neked lenne merszed? Nektek sikerülne?  Éles szemű megfigyelő vagy? 

Lássuk!

 

CLOSEDIN – A CLOSEMA1, AZAZ A FORMA1-ES SZOBA BEMUTATKOZÓJA

A világ legnézettebb sportműsora, amit hölgyek és urak ugyanolyan elszántan néznek és élveznek, ez a Forma1. És igen, valaki nem játszik tisztán. Valaki olyan adalékot kever az üzemanyagba, ami nem megengedett! Meg kell tudni ki az, hogy újra a régi fényében ragyogjon a sportág! A ClosedIn Forma1-es szobájában, azaz CLOSEma1 szobában bejuttok a színfalak mögé, nyomozást kell folytassatok és meg kell tudjátok ki az, aki nem megengedett eszközöket használ! De tudnotok kell, ezt nem mindenki akarja!

Pontosan 60 perc áll rendelkezésedre, hogy társaiddal együtt megoldd a rejtélyt és egyúttal kiszabadulj a CLOSEma1 szoba rabságából. Minden apró jel, jelentéktelennek tűnő részlet számít, semmi sem kerülheti el a figyelmeteket.

Fontos az is, hogy összetartó csapatként tudjatok együttműködni, és közösen jussatok el a megoldásig. 

A visszaszámlálás megkezdődött!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Kuponbeváltási határidő:  2013.03.11-től    2013.04.20-ig! 

Korlátlan bérlet vásárolható!


Az kupon beváltó hely neve, címe:

1131 Budapest, Dolmány utca 5-7.  II. emelet Szikriszt Irodaház

Telefon: 06305073288

E-mail: info@closedin.hu

Weboldal: www.closedin.hu

www.facebook.com/closedinescape

 

Időpontot kizárólag online lehet foglalni a www.closedin.hu oldalon a Foglalás menüpontban a Vámpírszoba és a CLOSEma1 szoba naptárában.

 

Teendők kupon felhasználók részére:
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Closed In Élő kijutós kalandjáték
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Dolmány utca 5-7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére