Mai­Kupon

Kategóriák

Cryolipolisis zsírfagyasztás 1x1 tenyérnyi területen most 60000Ft helyett csak 990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A cryolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más, környező szövetek. A lehűtott zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát." mondja prof. Gerhard Sattler, M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója. 

 A kriolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul.A kriolipolízis technológia leghatékonyabban a hasról, az oldalakról és a hátról tünteti el a zsírpárnákat, de más területeken is látványosan alkalmazható. A fejlett Kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. 

A kriolipolízis zsírbontó technológia jelenleg elismert Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon, és rendelkezik az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítéssel, mint hatékony hűtési technológia számos bőrgyógyászati kezelésre. Évek óta biztonságosan használt technológia a világ minden táján.Megfelelő páciensA kriolipolízis biztonságos és hatásos kezelés a célzott területeken történő zsírbontásra. Miután a kriolipolízis első sorban nem egy súlycsökkentő technológia, a páciensnek viszonylag fittnek kell lennie, egy vagy több olyan területtel, amelyen a makacs zsírpárna nem reagál a mozgásra, diétára.A kriolipolízis előnyeiMint egy beavatkozást nem igénylő eljárás, a kriolipolízis a helyi zsírbontó technológiákkal szemben számos előnyt kínál:
- nincs szükség felépülési időre
- nincs szükség érzéstelenítésre
- fájdalommentes
- nincs vágás a bőrön

Az eljárás

A kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. A kezelt zsírsejtek a metabolikus folyamatok során, természetes módon távoznak a testből, az elfogyasztott zsíros ételekhez hasonlóan. Ez egy fokozatos zsírcsökkentést okoz a megcélzott területen a vékonyabb, kontúrosabb alak eléréséért. A lipokirolízis kezelés két, vagy több óráig is eltarthat a megcélzott terület nagyságától függően.EredményekA kriolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett kriolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését. Hosszú távú tanulmányok még nem készültek, ám az tudható, hogy a kriolipolízis kezelés eredményei tartósságukban vetekszenek a zsírleszívással.

Kockázatok

A kriolipolízis nem igényel beavatkozást, ennek köszönhetően jelentősen kisebb a kockázata más zsírbontó eljárásokhoz képest. A kriolipolízist teljes mértékben biztonságos technológiának tartják, néhány mellékhatás mégis előfordulhat. A kezelt területen előfordulhat: pirosság, zúzódás nyom, csökkent érzékelés. Ezek a mellékhatások normálisak és általában pár napon belül elmúlnak.

Egy kezelőfejjel dolgozunk,egy terület kezelési ideje 20 perc!

Ellenjavallatok

- Májprobléma
- Raynaud szindróma
- Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
- Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
- Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
- Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
- Súlyos fagyás 
- Súlyos diabétesz 
- 18 év alatt 
-Sérült nem egészséges bőrfelület

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. október 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a (06-70) 424-4212-es telefonszámon.

Cím:

Organic-Beauty stúdió - 1136 Budapest, Pannónia utca 21.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8:00 - 18:00

Kedd - Péntek: 8:00 - 20:00

Szombat: 8:00 - 16:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DG&BB Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia u. 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére