Mai­Kupon

Cryolipolízissel és kavitációs kezeléssel vedd fel a harcot a zsírpárnák ellen. Most fantasztikus áron 11.990 Ft-ért a Tiéd lehet a 3 alkalmas kezelés 39.990 Ft helyett. Sőt, ajándékba 3*10 perc 3d vibro tréninget adunk!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt a lehetőség, hogy kipróbáld az új fagyasztó/fogyasztó technológiát! A kriolipolízis zsírbontó technika eredményei vetekszenek a zsírleszívással beavatkozás nélkül. A kezelés sorozat után természetesen karcsú megjelenésben lesz részed. A szervezeted további kezelések nélkül is folytatja a "munkát" amit elindítottunk és a tested magától formálódik majd hónapokon át. Hogy még hatékonyabbá tegyük az alakformálást kavitációs kezeléssel és nyirokmasszázzsal segítjük a felesleges zsírpárnák elbomlását." A cryolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonására mint a környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison - programozott sejthalál - mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökketve a zsírréteg vastagságát. " mondja Prof. Gerhard Sattler. M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója.

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásra és diétára ellenállnak. A zsírpárnákat eltünteti a hasról, oldalakról, hátról és egyéb testrészekről is. A technológia a kijelölt zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket úgy bontja le, hogy a környező szövetek nem sérülnek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

A kavitációs ultrahang célzottan segíti a zsírpárnák szétroncsolását és a nyirokmasszázs után felgyorsul az anyagcsere, kellemes friss közérzet érezhető majd. A narancsbőr eltüntetésében is fontos szerepet játszik a kezelés.

A 3 alkalom után jelentős és látványos lesz a körméret csökkenés.

A 3D vibrációs gépünk segít a stressz és a depresszió leküzdésében, átmozgatja és ellazítja az izmokat. Hatékonyan egészíti ki a kriolipolízis, kavitációs kezeléseket.

Várlak szeretettel a SzoliCity Szépségszalonban a megújuláshoz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

A kupon 2013 július 15-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére