Mai­Kupon

Csábító tekintet hosszú és dús pillák, extra vonzerő! Minőségi Gold Lashes 3D MŰSZEMPILLA építés 7990 Ft helyett most csak 3900 Ft-ért a Tiéd lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Forradalmian új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A Gold Lashes szempilla egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt. A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz. A Gold Lashes rendszer lelke a kiváló orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távozzanak.Mint ahogy sok szépségipari termék, a műszempilla is Hollywoodban született. Olyan csillagok, mint Sophie Loren, Audrey Hepburn, Doris Day, vagy Michael Jackson is műszempillák által tették még kifejezőbbé pillantásaikat, de hagyományos műszempillák kora mára már leáldozott. A 3 dimenziós tartós szempillahosszabbítás 5-6 éve jelent meg, mint a tincses műszempilla továbbfejlesztése. Szinte észrevehetetlen, viselése kényelmes és tartós, viselőjének nem kell változtatnia semmin, víz, izzadtság és könnyálló, zuhanyozhatsz, sportolhatsz, szaunázhatsz, nyugodtan aludhatsz. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott műszempillák, akár 2 hónapig is tart. A saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragaszót a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisan csökken. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét.

A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük a vendég igényét és eredeti szempilláját. A Gold Lashes szempillarendszer nagyon gazdag méretválasztékban, 7-16mm hosszúságban, négy különböző vastagságban.
 A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintetet. Az igényes vendégek számára nyitott a lehetőség, hogy az alap szempilla hosszabbításnál sokkal látványosabb szempillakoszorút készítessenek, és akár dupla mennyiségű - kb. 60-80 szál - különböző hosszúságú szempillát helyeztessenek fel szemenként. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes!

3D műszempilla felhelyezése

A konzultáció során megbeszéljük milyen vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük a saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. 
Szakszerű felhelyezése kb.1 órát vesz igénybe, mivel szálanként illesztik a saját szempillákhoz.

A 3D műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét.
Szemenként kb. 60-80 szál kerül felhelyezésre, melynek során a vendég kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

A szempilla felhelyezésre kérlek szemsmink nélkül érkezz!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Kalocsay Nikinél: 0630/2411187

A szalon megközelítése Örs vezér tere M: 161 illetve 162A buszokkal,
valamint Kőbánya-Kispest M: 68 busszal, 501. utca buszmegálló, rögtön a buszmegállóban, a Flabelos studio mellett, (Szolárium felirat)
Az autóval érkezőknek: Jászberényi úton, az 501. utcai buszmegállónál. A szalon környékén parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
501. utcai kozmetika
Cég
Molnár Veterinary Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, 501. utcai üzletsor
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére