Mai­Kupon

Csak a Maikupon és az Aphrodité szalon vendégeinek 2012. június 4.-én 10 órakor kedvezményes talpmasszázs tanfolyam indul 50.000 Ft helyett 25.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Megtanulható a masszírozás alaptechnikája, a talpreflex-zónák elhelyezkedése. A jelentkezők megismerkednek a gyógynövényekkel és azok gyógyhatásával, melyek remek kiegészítői a talpmasszírozásnak. A tanfolyamon betekintést nyerhetnek az érdeklődők a talpreflexológia alapjaiba, megtanulhatják, hogyan tudják kedvesüket, családtagjaikat ellazítani, a fájó csomókat a talp zónáin keresztül kimasszírozni. A szakmabelieknek pedig remek lehetőség, hogy a korábbi oktatásokon megtanult frissítő masszázs mellé megtanulják a talpmasszírozás alapjait, melyet kiegészítő tevékenységként munkájuk mellett alkalmazni is tudnak.


A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt abban, hogy megőrizzük egészségünket, valamint a mai rohanó világban kicsit megkopott egészségünk visszaszerzésében is hatékonyan közre tud működni. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

MÉREGTELENEDJÜNK
 
Fája  a háta, lába, mája, dereka Önnek vagy családtagjának? Netán szakmáját kiegészítené? Vagy csak szakértő mozdulattal kényeztetné párját? Akkor a legjobb helyen jár!
 
 
Megtanulható a masszírozás alaptechnikája, a talpreflex-zónák elhelyezkedése. A jelentkezők megismerkednek a gyógynövényekkel és azok gyógyhatásával, melyek remek kiegészítői a talpmasszírozásnak. A tanfolyamon betekintést nyerhetnek az érdeklődők a talpreflexológia alapjaiba, megtanulhatják, hogyan tudják kedvesüket, családtagjaikat ellazítani, a fájó csomókat a talp zónáin keresztül kimasszírozni. A szakmabelieknek pedig remek lehetőség, hogy a korábbi oktatásokon megtanult frissítő masszázs mellé megtanulják a talpmasszírozás alapjait, melyet kiegészítő tevékenységként munkájuk mellett alkalmazni is tudnak.

A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt abban, hogy megőrizzük egészségünket, valamint a mai rohanó világban kicsit megkopott egészségünk visszaszerzésében is hatékonyan közre tud működni. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

 
A képzés során a tanulók a szóbeli elméleti és a gyakorlat mellett írott, felkészülést segítő  jegyzetet, színes talptérképet kapnak, melyet a későbbiekben is fel tudnak használni. Az oktatáson a tanulók egymás talpát masszírozva tudják az elméletben megtanultakat gyakorolni (a talpon található reflexzónák elhelyezkedését, a masszírozás technikáját zónánként, a masszírozás erősségét, a masszázs sorrendjét).
A tanfolyam végén vizsgát tesz minden hallgató. A tanfolyam sikeres elvégzése, valamint a záróvizsga sikeres letétele után mindenki oklevelet kap a tanfolyam sikeres elvégzéséről és a sikeres vizsga letételéről.
 
Vissza nem térő alkalom! Azok, akik most jelentkeznek, nem csak a tanfolyam árából, hanem a vizsga árából is 50% kedvezményt kapnak!!!
 
Az oktatásra pedig nem kell mást hozni, csak:
   kényelmes fehér ruhát, papucsot, zoknit,
   fehér törölközőt (70*40 cm)
   masszázskrémet
   tollat és papírt a jegyzeteléshez
   lelkesedést mindenkinek személyre szabottan
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A tanfolyam helyszíne: 13.kerület Visegrádi utca. 60.  Aphrodite 97 KFT.
Hétvégi képzésre is van lehetőség igény szerint.

A tanfolyamot tartja: Molnár Julianna ezüstkoszorús mester, természetgyógyász, talpreflexológus.

Csak a mai kupon és az Aphrodité szalon vendégeinek 2012. június 4.-én 10 órakor kedvezményes talpmasszázs tanfolyam indul.
 
A tanfolyam 18-órás, melyet 6 alkalommal 3 órás időbeosztással tartok, hétköznapokon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Julianna
Telefon
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Visegrádi utca 60
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére