Mai­Kupon

Kategóriák

Csak felnőtteknek! 7X7 Mesés Hetedhét Szabadulósokk 1600 Ft helyett 790 Ft/fő Július 20.-án 11 órakor! Pároknak, baráti közösségeknek, céges bulizóknak, csapatoknak,kezdő vagy profi szabadulósoknak ajánljuk!
Ki sem akarsz majd szabadulni...

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szabadulós mese és regényes adaptációink a  Grimm fivérek, Carlo Collodi, Dante,magyar és más népmesék-Hófehérke, Hupikék törpikék, Jancsi és Juliska, Mátyás király, Monte Cristo grófja, Pinokkio, Piroska és a farkas alapján készülnek. Feszültség, izgalom, meglepetések- kezdőknek és profiknak egyaránt,mindez kellemes körülmények között!Erre a szabadulósra - a játék nehézségi foka miatt - csak felnőttek jöhetnek! Ezt a játékot felnőtteknek - pároknak, baráti közösségeknek, céges bulizóknak, csapatoknak - kezdő vagy profi szabadulósoknak ajánljuk 16 évtől, felső korhatár nélkül. 


Kérünk, nagyon pontosak legyetek, a játékok kezdete előtt max. 15 perccel érkezzetek. 5 perc késés után már nem áll módunkban beengedni.
Jegyeket, kuponokat nem váltunk vissza. Borzongós meseszabadulós, kiszabadítós játékaink egy pincebörtönt imitáló - Budapest legkellemesebb sétálóutcájában, a Váci utcában található - jelenleg az ország egyetlen szabadulós-színházi helyszínén játszódik. Ez nem egy koszos, lerobbant pince, vagy alagsorból kialakított terület.

Nagyon is igényes, exkluzív, kulturált, tiszta, különlegesen meditatív hangulatú - nyáron hűs, télen meleg - padlófűtéses, termeinkben tartjuk interaktív mesés, szabadulós műsorainkat. Ki sem akarsz majd szabadulni...

A rabul ejtett közönséget és/vagy a mesebeli szereplőket - a 7x7 perc keretein belül - izgalmas, pörgős, mesés szabadulós, interaktív játékban, a gonosz Varázsló karmai közül kell kiszabadítani. A Varázsló alaposan összekeverte a meséket, történeteket, szereplőket. A feladatok összetettek, igazi kihívás kicsiknek, nagyoknak. Fura tárgyak, bonyolult fejtörők, szövevényes logikai labirintusok, trükkös átverések, baljós fények, imbolygó árnyak, könnyű kérdések, nehéz válaszok, feltevések, tévutak. Igazodj el, ha tudsz! Zárak, lakatok, ládák, dobozok, kulcsok, láncok, béklyók...

A 7x7 perc elég a kijutáshoz, de ehhez a legszörnyűbb, velejéig gonosz, irtózatos Varázslót és titokzatos társait kell furfanggal, ésszel, ügyességgel legyőzni...

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kuponok kizárólag egy alkalommal használhatók fel, az előadás napján játék vagy előadás időpontjában.

Mesebárka színház 

Bp. 1052 Váci u. 65.


http://7x7perc.mesemisszio.eu/szabadulosokk/

 

A 7x7 Szabaduló színházunk a Sapientia Lélekgyógyászati Központban - Budapest legkellemesebb sétálóutcájában, a Váci utcában - kapott helyet. Az utca biztonságos környéke, tökéletes megközelíthetősége, csodálatos szépsége már az idevezető úton is egy kellemes érzetet sugall. Bejáratunk a teázóban van, de ha játszani jöttök, várni fogunk rátok a sétáló utcában. Csak a játékok ideje alatt tartózkodunk ott, ha kérdésed van, keresed velünk a kapcsolatot, ide írhatsz: 

 7x7perc@mesemisszio.eu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mesemisszió - 77 perc családi szabadulójáték
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Váci u.65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére