Mai­Kupon

Kategóriák

Csak limitált számban kapható! 70 klinikai paraméterre kiterjedő, teljes körű 3 D-s diagnosztikai állapotfelmérés a Prevenció Központban, most 4.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kapjon azonnali eredményeket szervezete állapotáról, 70 klinikai paraméter elemzéssel! A mért eredményeket Ön is láthatja egy monitor segítségével. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, gyors, pontos, orvosilag elfogadott és gyermekeknél már 6 éves kortól alkalmazható! 


A vizsgálat és a kiértékelés teljes ideje körülbelül 45-50 perc, számítógép alapú, 3D egész testre vonatkozó vizsgálati adatokkal. Az EIS vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető.Az EIS (elektroszomatográf) egy olyan újfajta vizsgálómódszer, ami az ismert klinikai módszereknek tökéletes kiegészítője. A vizsgálatnak köszönhetően olyan eltérések is észlelhetők a szervezetben, amelyeket a hagyományos vizsgálatokkal nem lehetne kimutatni. Impozáns, háromdimenziós ábrák segítségével mérik fel a különböző szervek működését. A rendszer könnyedén kimutatja még a molekula-szintű eltéréseket is.

 

A vizsgálat képes egyidejűleg 70 klinikai paraméter elemzését is elvégezni. Olyan tünetek, panaszok hátteréről is időben értesülhet, amelyek még nem érik el a kimutatható betegség határát, ezért az orvosi vizsgálatok esetleg nem vezetnének diagnózishoz.

 

Az állapotfelmérés során vizsgált szervek:

 

  • Szív és érrendszer: Már korai stádiumban kimutatja a magasvérnyomásra való hajlamot, akár már a tényleges betegség kialakulása évekkel is. Láthatóvá válik a koszorúerek elmeszesedése is. Mivel a rendszer valamennyi végtagon, a szív üregeiben és a koszorúerekben, a nyaki ereken és az agyban külön-külön képes regisztrálni a vérnyomás értékeket, ezért különösen alkalmas az érelmeszesedések kezdeti stádiumának kimutatására.
  • Emésztőrendszer működése: Megmutatja a gyomor és bélrendszer működését, következtetni lehet a máj, hasnyálmirigy és a bél baktérium flórájának az állapotára. Az emésztőrendszer működési zavarai sokszor évekkel azelőtt láthatóak a rendszer jelzései alapján, mielőtt azok panaszokat, tüneteket, betegséget okoznának. A vizsgálat során kapott életmód tanácsadás betartásával megelőzhetőek a későbbi betegségek és egészségügyi problémák kialakulásai.
  • Légzőszervi működés: A légúti funkciók elemzése során a készülék már meg tudja mutatni, hogy esetleg mely tüdőlebenyek nem vesznek részt a gázcserében. Ez az állapot gyulladásos folyamatok előjele lehet. A hörgők gyulladásának időben történő felismerésével megelőzhetőek az asztmatikus megbetegedések is.
  • A csontrendszer és a gerinc állapota: Korai stádiumban észlelhetővé válik a kalcium-vesztési tendencia, amely megelőzi a tényleges csontritkulást. A különböző gerinc szakaszok terhelési szintjeiből következtethetünk a porckorongok állapotára, de akár a gerincferdülésre is.
  • Vese és húgyúti területek vizsgálata: Segítségével betekintést nyer a vesék működésébe, kimutatja az esetleges vesekőképződést, kezdeti stádiumban a húgyúti és a nőgyógyászati gyulladások, férfiaknál pedig a prosztata működésével kapcsolatban add információt a rendszer.
  • Neurológiai kockázatok elemzése: A berendezés a központi idegrendszer ingerület átvivő anyagainak szintjéből és a különböző agyi területek ingerültségi fokából következtetni tud a depressziós hajlamról csakúgy, mint a stressz-terhelésről és az agy folyamatos igénybevételéről.
  • Hormonháztartás: A hormonháztartás zavarait a rendszer még abban a stádiumban képes jelezni, amikor azok még a vérvételből nem kimutathatóak. Így a pajzsmirigy, a mellékvese, a hasnyálmirigy működési zavaraiba a legkorábbi stádiumban sikerülhet beavatkozni.
  • Laboreredmények vérvétel nélkül:  vércukor, vérzsír (triglicerid), koleszterin, ionok (vas, nátrium, kalcium, kálium, magnézium, foszfor), vesefunkciós értékek (urea, kreatinin), májfunkció, hormonok (inzulin, adrenalin, tesztoszteron, ösztrogén stb.), neurotranszmitterek (acetilkolin, szerotonin).

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat a Széna tér közelében található Prevenció Központban vehető igénybe. A szűrővizsgálatot EIS módszerrel végzik.

 

Előzetes időpont egyeztetés után, az alábbi telefonszámon: 06/20-261-8551.

 

Pontos helyszín: Prevenció Központ. 1015. Budapest. Ostrom utca 15. Fsz. A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Prevenció Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére