Mai­Kupon

Kategóriák

Csak limitált számban megvásárolható! Szuperhatékony három alkalmas alakformálás a belvárosban fogyasztó kezeléssel és a tibeti masszázs ötvözésével 12.700 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Három alkalmas kombinált alakformáló bérlet, mely ötvözi a gépi alakformálás és a tibeti masszázs hatékonyságát! Egy kezelés kb. 2 óra hosszát vesz igénybe, mely segítségével formálódhat az alak és a különbséget centikben lehet mérni! Milyen kezelésekből tevődik össze pontosan egy kezelés?


Minden alkalommal a következő 3 kezelést végzik el első körben: ultrahangos zsírbontás, rádiófrekvencia, izomstimuláció és vörös foton. 1. lépés: 15 perc ultrahangos (kavitációs) zsírbontás. 2. lépés: 15 perces Tri­pol­áris rádió­frek­ven­ciás kezelés. 3. lépés: Izomstimuláció és vörös foton 15 percben. Ennek a kezelésnek az időtartalma 45 perc, teljesen fájdalommentes és segítségével akár 3-5 cm fogyás érhető el azonnal! 

 

Az ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőr állapotában gyors javulás áll be, az izmok tonizáltabbá válnak és a bőr petyhüdtsége megszűnik. A hegek nyom nélkül gyógyulnak. A cellulitisz és a stria esetében is jelentős javulás érhető el. A nők legnagyobb problémájának a cellulitisznek megoldásában mérföldkövet jelent használata. A felesleges zsírszövetek gyors feldolgozását segíti ezáltal gyors átmérő fogyást tesz lehetővé miközben a bőrt kisimítja felületét egyenletessé formálja. Az ultrahang egye­dül­álló módon képes a zsír­sej­tek bom­lá­sá­nak, "szét­rob­ban­tá­sá­nak" elő­idé­zé­sére. A spe­ci­á­lis frek­ven­cián, 40.000 Hz-en működő ult­ra­hang hul­lá­mok által kel­tett "kavi­tá­ciós hatás­nak" köszön­hetően, egye­dül­álló módon képes a zsír­sej­tek bom­lá­sá­nak, "szét­rob­ban­tá­sá­nak" elő­idé­zé­sére. Az ily módon folyé­konnyá vált zsír és egyéb bom­lás­ter­mé­kek a nyi­rok­rend­sze­ren át a májba kerül­nek, ahol a lebon­tás meg­tör­té­nik, majd a vize­let­tel együtt eltá­voz­nak a szervezetből.

 

A Tri­poláris Rádió­frek­ven­ciás tech­no­ló­gia lényege, hogy sze­lek­tí­ven mele­gíti a zsír­sej­te­ket, így nagy­mér­ték­ben gyor­sítja az anyag­cse­rét és a folyé­kony zsír kivá­lasz­tást. A kol­la­gén ros­tok össze­hú­zód­nak - meg­fe­szítve a körü­lötte lévő bőrt - azon­nali hatást nyújtva. A rádió­frek­ven­ciás fej által kibo­csáj­tott ener­gia beha­tol a mélyebb zsír­ré­te­gekbe, a zsír­sej­tek moz­gása fel­gyor­sul, ezál­tal fel­me­leg­sze­nek. A fel­sza­ba­dult zsír­sej­tek alkotó részei és a mér­gek a nyi­rok­rend­szer a máj és a verej­ték­mi­ri­gyek segít­sé­gé­vel ürül­nek ki a szervezetből.

 

Izomstimuláció és vörös foton: A fogyasztó keze­lés során fon­tos, hogy az eltá­vo­lí­tott zsír mennyi­sége után oda­fi­gyel­jünk a bőr álla­po­tára is. A keze­lé­sek részét képzi, hogy a zsír­bon­tást követően fesze­sít­sük a bőrt, mely­ben a - és + pólusú izom­sti­mu­lá­ciót hasz­nál­juk. A dina­mi­kus vörös foton segít az anyag­csere folya­ma­tok foko­zá­sá­ban. Sti­mu­lál­juk az izmo­kat, ezzel javít­juk a kötő­szö­vet (narancsbő­rös szö­vet) és a bőr állapotát.

 

Majd ezt a kezelést követi egy óra hosszás tibeti masszázs, mely hatásai a következők: 

 • Méregtelenít, frissít, zsírtalanít és energetikailag feltölt.
 • Beindítja a nyirok-keringést, és normalizálja a vérkeringést. 
 • Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.

 

A tibeti masszázs jótékony hatású:

 • az álmatlanságban szenvedőknek,
 • a vér- és nyirok-keringésben pangó méreganyagok kitisztításában,
 • a hasüregi szervek működési rendellenességeinek javításában.
 • jó eredménnyel alkalmazható részleges, vagy teljes végtagbénulás esetén is,

 

Pozitív hatásai közül néhány:

 • méregtelenít
 • fogyaszt
 • energetikailag feltölt
 • beindítja a nyirokkeringést
 • normalizálja a vérkeringést
 • javítja a vérnyomást
 • pihentető alvást biztosít az álmatlanságban szenvedőknek
 • hasüregi szervek működési rendellenességeit javítja
 • részleges vagy teljes végtagbénulásnál serkenti az izomzat, csontozat és az idegpályák regenerációját (pl.: agyvérzés után, gerincsérv és egyéb gerincproblémák) segíti
 • hasznos segítség depresszió esetén

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/ 30-240-1848. Hétfőtől-Péntekig: 8-18 óráig hívható. 

 

Amennyiben a leegyeztetett időponttól szeretne eltérni akkor azt kérjük hogy jelezze a szolgáltató felé, legalább 24 órával előtte SMS vagy e-mail formájában. Email: ttunde@windowslive.com

 

Pontos cím: 1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34. 34-es kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum
Cég
Angel @& Believe Ltd
Weboldal
Telefon
(06-30) 240-1848
Szolgáltatás helye
1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére