Mai­Kupon

Csakragyógyítás 8000Ft helyett most csak 4000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A csakrák energiakerekek és ezek biztosítják, hogy a testünk egészséges legyen. Ha a csakrákban elakadás van, akkor betegségek formájában, tünetként jelez a test. Ezeket az elakadásokat egy energiakezelés során lehet feloldani és ahol a blokk volt, azt a területet érdemes gyógyító energiával feltölteni. A betegségeket meg is lehet előzni.A csakrák energiaközpontok, de hívhatnám érzékelő rendszernek, vagy akár fénykerekeknek is. Amikor a csakrák egészségesen működnek, tökéletesen áramlik az energia ezekben a központokban, folyamatosan forognak és az éltető energiát az egyetemes energiamezőből nyerik, ezzel táplálva a saját rendszerüket a testen belül, és ezt az energiát ragyogják is ki a testen kívülre. A főbb csakrák függőlegesen helyezkednek el és mindegyik egy adott frekvencián forog, mind a 7 csakrának megvannak a saját feladatai. Lejjebb görgetve olvashatsz a csakrákról külön-külön.

A három alsóbb csakra (gyökér, szakrális, napfonat) a fizikai világ feladatait hordozza magában, itt okozhat problémát bármelyik alul vagy túl működése. A szívcsakra jelenti úgymond a hidat fizikai és spirituális világ között, a három felsőbb csakra (torok, 3.szem, korona) pedig hatalmas ajándékokat ad azoknak, akik tudatosan fejlesztik ezeket a területeket.

A gyógyítást egyenként lehet a csakrákra kérni, amelyiken úgy érzed, hogy elakadás van nálad. A csakrák harmonikus működése segít a spirituális személyiség kifejlesztésében, hiszen mindegyik megfelel egy-egy tudatsíknak, amivel rendszeresen együtt dolgozhatsz és emelheted a rezgésed általa. A csakragyógyítás során az univerzális energiával (CsillagFény) kapcsolódom, gyógyító szimbólumokkal dolgozom, és az adott csakrára rezonáló gyógyító zenével és mantrával fokozom a belső folyamatokat, megéléseket.Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. február 15-ig,, beváltható 2013. március 31-ig!

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Kammerer Edina
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére