Mai­Kupon

Családtervezés a természet erejével szakképzett természetgyógyász és reflexológus segítségével, most 50% kedvezménnyel 4500 Ft-ért a Jászai Mari tér közelében található Szépítők Házában!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokan évekig küzdenek, hogy a család új taggal gyarapodjon. A számos orvosi vizsgálat rendben levőnek mutat mindent. Nincs semmilyen egészségügyi probléma a háttérben, ami megmagyarázná a késlekedést.

Már évszázadokkal ezelőtt is ismertek olyan módszereket, gyógynövényeket, melyek a fogamzást segítették. Ezek ma sem merültek feledésbe szerencsére, és sikeresen alkalmazzák őket a gyermekre vágyó leendő szülőknél. 

Amennyiben hasonló problémákkal küzd akkor érdemes kipróbálnia  a Szépítők Házában ezt a szolgáltatást a Jászai Mari tér közelében, szakképzett reflexológus és természetgyógyász segítségével! Mit is tartalmaz a kupon? 9000 Ft értékű családtervezést, amely magában foglal egy talpdiagnosztikát és egy komplett tanácsadást. A kezelés időtartama: 70-90 perc. A kuponárban egy személy vizsgálata van. Érdemes először a leendő anyukának részt vennie, hogy az ő állapotát mérjék fel.

Sokan évekig küzdenek, hogy a család új taggal gyarapodjon. A számos orvosi vizsgálat rendben levőnek mutat mindent. Nincs semmilyen egészségügyi probléma a háttérben, ami megmagyarázná a késlekedést. Gyakran keserednek el ilyenkor a fiatal, vagy már nem is egészen fiatal párok. Orvosi vizsgálatok, laboratóriumi értékek sokszor még nem jelzik az esetleges bajt, mert nagyon kicsi az eltérés, viszont ahhoz már elég, hogy késleltesse, sőt meg is akadályozza a fogamzást. Már évszázadokkal ezelőtt is ismertek olyan módszereket, gyógynövényeket, melyek a fogamzást segítették. Elsősorban talpreflexológiát alkalmaznak, aminek segítségével külön-külön látják az ivarszervek, és a hormonrendszer működését. Ezek az ismeretek szerencsére ma sem merültek feledésbe és sikeresen alkalmazzák őket a gyermekre vágyó leendő szülőknél.

Egyik ilyen módszer a talpreflexológia, mely már több mint 5000 éves kezelési módszer. A talpon lévő idegvégződések segítségével fel tudják mérni a szervek állapotát, javítani tudják működésüket. Elősegítik a méreganyagok kiválasztását, és elszállítását. E módszer segítségével tehát fel tudják mérni, hogy a leendő szülők, milyen általános állapotban vannak. Külön-külön látják az ivarszervek, és a hormonrendszer működését.

Először a leendő anyuka állapotát mérik fel. Ha eltérést találnak, több lehetőség közül lehet választani. Talpmasszázs kezelés: A kezelés javítja a gyenge szerv működését, segíti felkészülni a terhességre. Méregteleníti a szervezetet, mely így alkalmasabbá válik a fogamzásra. Jótékonyan befolyásolja a hormonrendszer működését. Jótékonyan hat a stressz ellen, mely sokkal gyakoribb oka lehet a meddőségnek, mint gondolnánk.

Gyógynövények: Számos olyan gyógynövényt ismerünk és korábban már használtak őseink, melyek kedvezően befolyásolják a női, illetve férfi szervezetének fogamzó képességét. Ezekből egyénre szabottan lehet válogatni. Ilyen gyógynövények: cickafark, palástfű, barátcserje, ginseng, bazsalikom, zsálya, gránátalma. Javasolt mozgásformák: jóga, Aviva torna, hastánc, Kriston torna.

A kezelés időtartama: 70-90 perc. A kezelés fájdalommentes, mellékhatása nincs. A vizsgálat eredményétől függően megbeszélik a további teendőket. Az alkalmazott módszerek, gyógynövények teljesen egyénre szabottak, figyelembe veszik a testi- lelki hátteret is. A vizsgálatot Varga Mária szakképzett természetgyógyász és reflexológus végzi. A talpmasszázst követően egyénre szabottan állítják össze a szükséges gyógynövényeket, illetve a javasolt mozgásformát.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a belvárosi Szépítők Házában vehető igénybe! A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-486-8696, Kapitányné Varga Marikával. Időpont az alábbi e-mailen keresztül is kérhető: kapitanyne.maria@freemail.hu

Facebook: Maria Varga (természetgyógyász-reflexológus)

Nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig (reggel 09.00 órától - este  max.19.00 óráig) igény szerint. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére