Mai­Kupon

Cseréltesse le régi tömését esztétikus UV fényre kötő tömésre a Hollán Dentál fogászati rendelőben. Ultrahangos fogkőeltávolítás, fogfehérítő hatású polírozás, ingyenes állapotfelmérés és szűrővizsgálat + egy esztétikus tömés 12500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szabaduljon meg régi tömésétől és cseréltesse le egy esztétikus és szép tömésre. Amalgám tömése van? Itt az idő, hogy váltson a gyönyörűen szép és egészséges fogak érdekében.


A csomag tartalma: egy darab régi vagy amalgám tömés eltávolítása és cseréje, lyukas fog betömése, ultrahangos fogkőeltávolítás, fogfehérítő hatású polírozás, ingyenes állapotfelmérés és szűrővizsgálat. 

Mit érdemes tudni a fogtömésről? A tömés színe megegyezik a fog eredeti színével, ennek köszönhetően kitűnő esztétikai hatása van és így frontfogaknál is lehet alkalmazni. Az esztétikai tömés nem tartalmaz nehézfémet, mint az amalgám tömések! Az ajánlat új tömésre és már meglévő amalgám vagy régi tömés cseréjére is érvényes. A Hollán Dentál magas színvonalon felszerelt! Itt a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, kitűnő szakemberek várják a pácienseket.


Miért fontos a fogkő eltávolítás? Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullnak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró látványt nyújt. A fogkő eltávolítás után egy fogfehérítő hatású polírozás segítségével teszik tökéletesé a fogak megjelenését. A rendelőben a kezelés során ingyenes ingyenes állapotfelmérés és szűrővizsgálatot is végeznek. Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon készpénzre nem váltható! Személyenként 1 kupon vásárolható!


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.


Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9.00-18.00 között.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére