Mai­Kupon

Cseresznyevirágzás a télben! Japán manikűr parafinos kézápolással 4 500 Ft helyett csak 1 990 Ft-ért! A Mamuttól 3 percre!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szépségápolás és megjelenésünk elengedhetetlen része a kéz és körömápolás. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk!Információ:

A japán manikűrt a manikűr kiegészítéseként lehet alkalmazni. A japán arisztokráciától átvett kezelés, amelynek során természetes méhviaszt juttatok a köröm rostjai közé, majd ezt az anyagot egy speciális por segítségével a körömbe zárom és tartós, akár 2 hétig is tartó fényt adok neki. A kezelés során a köröm egészségesebb és erősebb, a körömágy színe egészséges rózsaszín lesz. 2-3 hetente kell ismételt kezelést végezni, amely csak az előző kezelés óta nőtt körömfelületet érinti, majd a teljes körömfelület újra tartós fényt kap.
Gyenge, töredező körmök esetén, csodálatos eredmény érhető el.

A paraffinos kézápolás a kéz bőrének radírozását, fertőtlenítését és vitaminos krémmel való ápolását
foglalja magában. Ezután a folyékony paraffinba a kezet kétszer bemártjuk, majd műanyag és frottír kesztyű kerül rá. Minimum 20 perc elteltével a kesztyűt a szilárd paraffinnal együtt lehúzzuk a kézről.
A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20-596-6820

Nyitva: 8-20-ig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DimarStúdió
Cég
Zsarnóczki Katalin
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1022 Budapest, Fillér u.10/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére