Mai­Kupon

Kategóriák

CSI Budapest: legyél te is helyszínelő! Exkluzív kétórás nyomkövető-kalandtúra 4 fő részére Dr DNS limitált programjában 11.990 Ft helyett most csak 5990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Játssz együtt barátaiddal és fejtsd meg a rejtélyt! Véres gyilkosság történt, és a rendőrség tanácstalan. Szükség van a segítségetekre, hiszen csak együtt tudjátok kideríteni mi történt. Egy 60+ 60 perces játék Neked és 3 barátodnak csak 5990 Ft-ért! De ha többen vagytok, az se aggasszon, most további játékostársaid is bekapcsolódhatnak 50%os kedvezménnyel, mindössze 1500 Ft-ért fejenként!A DrDNS Nyomkereső-Kalandtúra limitált program, mint egy csoportos szórakoztató program a méltán népszerű Helyszínelők sorozat világába vezeti el a résztvevőket! A csapatok egy bűntény helyszínére érkeznek, ahol az elkövetőre utaló nyomok után kutatnak, majd a fellelt bűnjeleket regisztrálják és szakszerűen tárolják. A helyszíni munka végeztével a résztvevők a helyszín mellett felállított laborban gyorsteszteket végeznek, és munkatársaink segítségével a megtalált tárgyakat, eszközöket, ujjlenyomatokat elemzik, következtetéseket vonnak le, majd megállapítják az elkövető(k) személyét. A helyszín és a felderítendő bűncselekmény hitelességét jelmezes kollégáink teszik még élvezetesebbé.

Egy elhagyatott raktár bontása során kiömlik egy tartály sav. A hordóból hirtelen egy holttest is kifordul, amelyet szinte lehetetlen azonosítani. A helyszínelőkre nagy kihívás vár, mert nagyon kevés nyom áll a rendelkezésükre, amin elindulhatnak. A rendőr főkapitány gyors eredményeket vár a helyszínelőktől, mert váratlanul a nemzetbiztonsági szolgálat emberei is megjelennek a helyszínen.

A bűntény helyszínéül egy csepeli elhagyatott hangár szolgál, emellett vár ránk maga a bűneset, ami egy élethűen beállított bűntény a megoldáshoz szükséges nyomokkal, valamint védőruházat, hogy a „helyszínelők”, vagyis mi magunk megőrizzük ruhánk épségét. Emellett rendelkezésre állnak a helyszínelés eszközei, esti program esetén megvilágítás, biztonságos gyorstesztek és egy nyomozói segédlet, ami segít a rejtély megoldásában.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. július 22-ig,, beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

FONTOS TUDNIVALÓK
  • DrDNS Nyomkövető-Kalandtúra Limitált program: A Helyszínelők játékban egy előre megrendezett bűntény megoldása során személyesen is kipróbálhatjátok a helyszínelők munkáját.
  • 60 perc helyszínelés és 60 perc otthoni rejtély megoldás
  • Az ajánlat 4 fő részére szól, az ár a helyszínen rendezendő (+ további játékosoknak 1500 Ft/fő!)
  • Élethű helyszín, védőruházat és a helyszíneléshez szükséges eszközök
  • A programokat általában hétvégén tartjuk, de 8 fő jelentkezése felett egyedi időpontot és egyedi programokat biztosítunk. Időpont foglalás elsősorban emailen lehetséges: info@drdns.hu, +36 30 77 32 362, https://www.facebook.com/DrDns
  • LEMONDÁS és IDŐPONTMÓDOSÍTÁS: legalább 8 fő esetén 24 órával, ennél kevesebb résztvevő esetén 72 órával az egyeztetett időpont előtt tudjátok lemondani a játékot!
  • Cím: Budapest, Csepel-sziget, Csepel belvárosától 10 perc séta.
  • A programon bárki részt vehet 12 éves kor felett.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Dr. DNS
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Csepel sziget
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére