Mai­Kupon

CSIKUNG 4 napos tanfolyam 40000Ft helyett 13000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Legyen az energia mestere, és szerezze meg az öngyógyítás képességét, tanulja meg a leghatékonyabbnak tartott rendszert két hét alatt, hatalmas bevezető kedvezménnyel!
Életünket a csi energia uralja. A csi áthatja a világegyetemet, ott van bennünk, köröttünk. Csak meg kell tanulnunk használni.A T.O. Teas csikungiskola Gyógyító Bölcsesség Modulja többek között a Zhineng csikung első gyakorlatát, a Peng Qi-t tanítja. A Peng Qi segítségével már milliók gyógyultak ki bizonyítottan betegségeikből, köztük gyógyíthatatlannak ítélt betegségekből is Kínában, Amerikában és Nyugat-Európában. Ki tudja, hányan indultak el a csikung felfedezésének csodálatos útján gyógyulás után?

A taoista, buddhista, konfuciánus alapokra épülő gyakorlat alkalmazkodik a mai, nagyvárosi igényekhez. De mint mindegyik, ez is a keleti ember szorgalmát, kitatását, testalkatát, lelki alkatát feltételezi. A Teas csikungiskola oktatási módszere ezen segít. Évek alatt, sikerek és csalódások során alakult ki, hogy a tudás nem csak gyorsan megszerezhető, hanem alapos is legyen.

A T.O. Teas az oktató írói neve. Ezen a néven teremtette meg Magyarországon a harcművész regény műfaját, az Öld meg puszta kézzel klasszikus lett a maga nemében. A Shotokan Karate International Magyarország létrehozója és alelnöke volt, az Európai Kyusho Akadémia alelnöke. Csikungot Magyarországon, Hollandiában, Malájziában és Kínában tanult, ott kapta a nemzetközi oktatói diplomát is. Felnőttoktatásból egyetemi diplomája van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználható a következő tanfolyamra:

Február 23. és 24. március 02. és 03.

Az oktatás 10.00-14.00 óráig tart. A helyszín Budapest, a pontos címet emaiben küldik.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tótisz András
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére